Πρεμιέρα στα φιλικά με ήττα για τον Ολυμπιακό

Έχασε με 1-0 από την Ντούκλα Πράγας

Πρεμιέρα στα φιλικά με ήττα για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 1-0 απο την Ντούκλα Πράγας σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας στην Αυστρία. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Γιούρεντιτς στο 87΄. Το επόμενο φιλικό για τους «ερυθρόλευκους» είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο απέναντι στην τουρκική Ριζεσπόρ.

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα, o οποίος πραγματοποίησε σήμερα ανεπίσημο ντεμπούτο στην «ερυθρόλευκη» τεχνική ηγεσία, ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά στο τέλος έμεινε από δυνάμεις με αποτέλεσμα οι Τσέχοι να πάρουν την νίκη στο τέλος.

Ο Ολυμπιακός από την πρώτη στιγμή είχε τα ηνία του αγώνα, κάτι που ήταν αναμενόμενο δεδομένου την διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν την πρώτη τους καλή ευκαιρία μόλις στο 2΄ με τον Χάρα να κάνει ωραία ατομική προσπάθεια, αλλά το σουτ του κατέληξε κόρνερ μετά την απόκρουση του Ράντα.

Οι Τσέχο�� στο 14΄ απείλησαν με την κεφαλιά του Γιέραμπεκ, που πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 17΄ ο Ρομπέρτο απέκρουσε σουτ του Πρικρίλ. Στο 35΄ οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν σημαντική ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα όταν ο Σαλίνο μετά από ωραία εναλλαγή με τον Φορτούνη βρήκε με γύρισμα τον Χάρα στο ύψος του πέναλτι, αλλά το σουτ του τελευταίου σταμάτησε στο δοκάρι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top