Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συμφώνησε με Μάλμε και ο Όλσεν πηγαίνει Θεσσαλονίκη

Για να συζητήσει τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συμφώνησε με Μάλμε και ο Όλσεν πηγαίνει Θεσσαλονίκη

Σε συμφωνία με τη Μάλμε για την απόκτηση του Ρόμπιν Όλσεν κατέληξε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο 25χρονος τερματοφύλακας, Δανός την καταγωγή αλλά διεθνής με την εθνική Σουηδίας, αναμένεται εντός της ημέρας στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να συζητήσει με τους «ασπρόμαυρους» τις λεπτομέρειες της συνεργασίας τους.

Ο Όλσεν ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Μάλμε, δίχως να παραμείνει εκεί μέχρι να φτάσει στην πρώτη ομάδα.

Συνέχισε στις ακαδημίες της ΒΚ Ολιμπίκ και από εκεί, σε ηλικία 16 ετών, πήρε την πρώτη του μεταγραφή για την IF Μπουνκένφλο και ένα χρόνο αργότερα πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στη δεύτερη κατηγορία του σουηδικού πρωταθλήματος.

Ένας τραυματισμός στο γόνατο τον πήγε πίσω, αλλά δεν άργησε να ξαναβρεί τον δρόμο του κι έπειτα από δύο ακόμα μεταγραφές στην FF Μπουνκένφλο και την IFΚ Κλάγκσαμν, κατάφερε να καθιερωθεί ως ένας από τους ανερχόμενους τερματοφύλακες στη Σουηδία. Γεγονός που οδήγησε το 2011 τη Μάλμε να δαπανήσει αρκετά χρήματα και να τον αποκτήσει εκ νέου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top