Σισέ: Θα επέστρεφα με όλη μου την καρδιά στον Παναθηναϊκό

''Θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου κάπου που αγαπώ"

Σισέ: Θα επέστρεφα με όλη μου την καρδιά στον Παναθηναϊκό

Στην Ελλάδα βρίσκεται για διακοπές από το απόγευμα της Τρίτης (30/06) ο Τζιμπρίλ Σισέ, με τον Γάλλο άσο να δηλώνει στο «Ελ. Βενιζέλος» και στα ΜΜΕ που ανέμεναν την άφιξή του έτοιμος να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό.

«Θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου κάπου που αγαπώ. Αν μου έλεγαν από τον Παναθηναϊκό να επιστρέψω το Γενάρη, θα επέστρεφα με όλη μου την καρδιά. Το ποδόσφαιρο δεν έχει τελειώσει αυτή τη στιγμή για εμένα και θα παίξω με τη Σαν Πιερουάζ», ανέφερε ο Σισέ.

Ερωτηθείς για τον Μικαέλ Εσιέν, τι του είπε για την ομάδα και πώς την βλέπει του χρόνου, απάντησε: «Έχω ιδιαίτερο δεσμό με τον σύλλογο και τους οπαδούς. Παρακολουθώ τις εξελίξεις γύρω από την ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που είναι και ο φίλος μου, ο Εσιέν στην ομάδα. Ήταν εύκολο για εμένα να του πω ορισμένα πράγματα όταν έγινε γνωστό ότι θα έρθει. Του είπα ότι ξέρω ότι έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους, όμως του ξεκαθάρισα ότι ποτέ στη ζωή του δεν θα βιώσει πουθενά αλλού τέτοια ατμόσφαιρα. Η ομάδα θα παίξει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, χρει��ζεται ακόμα 1-2 παίκτες και θα μπορεί να παλέψει με τον Ολυμπιακό για τον τίτλο. Είναι καλή ομάδα και είναι σε καλό επίπεδο».

Όσο για τη μουσική που θα παίξει, υπογράμμισε: «Προσπαθώ να κάνω χαρούμενους τους ανθρώπους. Εάν το πετυχαίνω με το ποδόσφαιρο ή με τη μουσική, είναι το ίδιο. Ελπίζω οι άνθρωποι να έρθουν να με ακούσουν, θα το ήθελα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top