Και ήττα για τη Βραζιλία και αποβολή για τον Νεϊμάρ

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Γ' ομίλου του Κόπα Αμέρικα

Και ήττα για τη Βραζιλία και αποβολή για τον Νεϊμάρ

Απογοητευτική η Βραζιλία, ηττήθηκε από την Κολομβία με 1-0, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Γ' ομίλου του Κόπα Αμέρικα, με γκολ που σημείωσε ο Μουρίγιο στο 36'. Το αποτέλεσμα αυτό έμπλεξε την κατάσταση στην κορυφή του ομίλου, αφού ισοβαθμούν τρεις ομάδες και τα ματς της τελευταίας αγωνιστικής θα είναι «ζωής και θανάτου».

Όμως ενός κακού μύρια έπονται για τη Βραζιλία, καθώς αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, επικράτησε ένταση ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων, ο Νεϊμάρ χτύπησε με την μπάλα τον Αρμέρο, ο διαιτητής του έδειξε την κόκκινη κάρτα κι έτσι η «σελεσάο» μαζί με το ματς, έχασε και τον μεγάλο άσο της, για ένα ή και δύο παιχνίδια.

Στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Εθνικής Βραζιλίας Κάρλος Ντούνγκα, άσκησε δριμεία κριτική στον Χιλιανό διαιτητή, ενώ για την απουσία του Νεϊμάρ στο επόμενο καθοριστικό ματς, είπε: «Μπορούμε να παίξουμε και χωρίς τον Νεϊμάρ. Το έχουμε ξανακάνει».

Από τη δική του μεριά, ο άσος της Μπαρτσελόνα δήλωσε: «Χρησιμοποιούν τους κανονισμούς εναντίον μου. Ωστόσο, παραδέχομαι ότι δεν ήμασταν καλοί και ότι εγώ δεν έπαιξα καλά. Αναλαμβάνω όλη την ευθύνη».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top