Γκέκας: Εμένα ο Ρανιέρι με κατέστρεψε στην Εθνική

Η κατρακύλα της ομάδας συνεχίζεται

Γκέκας: Εμένα ο Ρανιέρι με κατέστρεψε στην Εθνική

Η δεύτερη ήττα από τα Νησιά Φερόε και ο αποκλεισμός της Εθνική μας ομάδας από το Euro της Γαλλίας έχουν αμαυρώσει ακόμα περισσότερο την κακή εικόνα που έχει δείξει η Ελλάδα στα προκριματικά. Από την πολύ καλή εμφάνιση στο μουντιάλ και τα γκρουπ των ισχυρών στις κληρώσεις, κινδυνεύουμε πλέον να πέσουμε στο τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας.

Η Εθνική καλείτε να κάνει επανεκκίνηση σε όλα τα επίπεδα για να βρεθεί ξανά στον δρόμο των επιτυχιών. Οι παλιοσειρές όπως ο Φάνης Γκέκας ασκούν πάντως σκληρή κριτική στην ομοσπονδία για την κατάντια της εθνικής μας:"Τη μεγαλύτερη ευθύνη θεωρώ πως έχουν πρώτα οι παράγοντες της ομοσπονδίας για τις ριζικές αλλαγές που έκαναν. Αν ήθελαν να διώξουν τον προπονητή, ας το έκαναν. Αλλά να μη διώχνουν τον τεχνικό διευθυντή κι όλους τους συνεργάτες".

Μπορεί ο Σέρτζιο Μαρκαριάν να μην κατάφερε να βοηθήσει ουσιαστικά την Ελλάδα αλλά σύμφωνα με τον Γκέκα την μεγάλη ευθύνη έχει ο Κλαούντιο Ρανιερι: «Ευθύνη έχει ο κύριος Ρανιέρι. Εμένα με κατέστρεψε στην Εθνική. Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος του έδωσε εν λευκώ την Εθνική για να κάνει αυτό που έκανε. Όταν βλέπεις ότι καταστρέφει την ομάδα, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να του πεις `γεια σου'. Ήταν παιδική χαρά η ομάδα. Από τη στιγμή που αφήνει τον κάθε μάνατζερ στα αποδυτήρια της Εθνικής, τι να πούμε…».

Μέσα σε όλα κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μια φωτογραφία του Παναγιώτη Κονέ που τραβήχτηκε σε άγνωστο χρόνο και δείχνει τον Έλληνα διεθνή παίκτη να ποζάρει σχηματίζοντας με τα χέρια του τον δικέφαλο αετό της αλβανικής σημαίας. Το γεγονός έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις στα social media, ενώ ο ίδιος δεν έχει τοποθετηθεί. Στο παρελθόν σε αντίστοιχες περιπτώσεις με κάτσε και Κασάμι που αγωνίζονται σε ελληνικές ομάδες είχε προκληθεί επίσης μεγάλο θέμα.

κο.jpg


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top