Νίνης, Ταυλαρίδης και Φούντας στην Εθνική ομάδα

Για την προκριματική φάση του Euro 2016

Νίνης, Ταυλαρίδης και Φούντας στην Εθνική ομάδα

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας Σέρχιο Μαρκαριάν, ανακοίνωσε τα ονόματα των διεθνών που συμπεριέλαβε στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για τις εκτός έδρας αναμετρήσεις με τα Νησιά Φερόε στις 13 Ιουνίου, για την προκριματική φάση του Euro 2016, και για το φιλικό με την Πολωνία στις 16 Ιουνίου.

φουντας.jpg
(Ταξιάρχης Φούντας)

Νέο πρόσωπο στην Εθνική είναι ο Ταξιάρχης Φούντας, ενώ επιστρέφουν σε αυτή Νίνης και Ταυλαρίδης, ο δεύτερος ύστερα από 10 χρόνια και συγκεκριμένα μετά το 2005 και τα παιχνίδια με Μεξικό και Ιαπωνία για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών.

ταυ.jpg
(Στάθης Ταυλαρίδης)

Αναλυτικά η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ορέστης Καρνέζης (Ουντινέζε), Στέφανος Καπίνο (Μάιντς), Μάρκος Βελλίδης (ΠΑΣ Γιάννινα).

Αμυντικοί: Βασίλης Τοροσίδης, Κώστας Μανωλάς (Ρόμα), Λουκάς Βύντρα (Λεβάντε), Βαγγέλης Μόρας (Ελ��άς Βερόνα), Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Κώστας Σταφυλίδης (Λεβερκούζεν), Χρήστος Τασουλής (Πανιώνιος), Στάθης Ταυλαρίδης (Παναθηναϊκός).

Μέσοι: Ανδρέας Σάμαρης (Μπενφίκα), Αλέξανδρος Τζιόλης (ΠΑΟΚ), Παναγιώτης Κονέ (Ουντινέζε), Κώστας Κατσουράνης (Ατρόμητος), Παναγιώτης Ταχτσίδης (Ελλάς Βερόνα), Κώστας Φορτούνης (Ολυμπιακός), Ταξιάρχης Φούντας (Πανιώνιος), Σωτήρης Νίνης (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Κολοβός (Πανιώνιος).

Επιθετικοί: Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (Ελλάς Βερόνα), Γιάννης Φετφατζίδης (Κιέβο Βερόνα), Νίκος Καρέλης (Παναθηναϊκός), Κώστας Μήτρογλου (Ολυμπιακός).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top