«Λύγισε» ο Τσάβι: Αποχαιρέτησε την αγαπημένη του Μπαρτσελόνα (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

«Ο Τίτο Βιλανόβα ήταν ο ποδοσφαιρικός μου πατέρας»

«Λύγισε» ο Τσάβι: Αποχαιρέτησε την αγαπημένη του Μπαρτσελόνα (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Ο Τσάβι ήταν περισσότερες από δύο δεκαετίες στην Μπαρτσελόνα και όταν ήρθε η στιγμή να την αποχαιρετήσει δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάμματα.

χα2.jpg

Ο αρχηγός των «μπλαουγκράνα», δήλωσε: «Θα είμαι αιώνια ευγνώμων σ'αυτόν τον σύλλογο. Ήρθα εδώ στα 11 μου από την Τεράσα και ούτε στα καλύτερα όνειρά μου δεν περίμενα ότι θα ζούσα όλο αυτό. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους. Οι τίτλοι που κατέκτησα δεν είναι τίποτα μπροστά στις καλές στιγμές που περάσαμε στην ομάδα και στους φίλους που έκανα εδώ. Πριν αποχωρήσω, θέλω να κατακτήσω το Champions League στο Βερολίνο. Ελπίζω αυτό να μην είναι το ‘αντίο’, αλλά το ‘θα τα ξαναπούμε σύντομα’».

Και πρόσθεσε: «Ευχαριστώ πολύ τον Λουίς Ενρίκε και τον Άντονι Θουμπιθαρέτα που με έπεισαν να μείνω το περασμένο καλοκαίρι. Αν είχα φύγει, θα αυτοκτονούσα τώρα. Ο Τίτο Βιλανόβα ήταν ο ποδοσφαιρικός μου πατέρας και θα τον έχω πάντα στην καρδιά μου. Όσο για τον Λουίς Αραγονιές, κόουτς, όπου κι αν βρίσκεσαι, να ξέρεις πως ποτέ δεν θα μπορέσω να σε ευχαριστήσω αρκετά για όσα έκανες για μένα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, την οποία παρακολούθησε σύσσωμη η οικογένεια της Μπαρτσελόνα,
προβλήθηκε στις οθόνες ένα βίντεο με συγκινητικά μηνύματα συμπαικτών, προπονητών, διοικητικών στελεχών, αλλά και της οικογένειας του Τσάβι (της συζύγου του, των αδερφών του και των γονιών του).

Ο Τσάβι, που είναι ρέκορντμαν συμμετοχών της «Μπάρτσα» με 825 εμφανίσεις με την πρώτη ομάδα και 87 γκολ), μπήκε στις ακαδημίες του συλλόγου το 1991 σε ηλικία 11 ετών και αγωνίζεται για 17 σεζόν στην πρώτη ομάδα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top