Έπεσαν οι υπογραφές για τον Εσιέν

Θα φορά την φανέλα του Παναθηναϊκού για 2 χρόνια

 Έπεσαν οι υπογραφές για τον Εσιέν

Ο Μίκαελ Εσιέν είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού. Ο 32χρονος Γκανέζος, υπέγραψε αργά το βράδυ της Τρίτης (02/06) το διετές συμβόλαιό του, αφού οι εξονυχιστικές ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε βγήκαν καθαρές.

Όλα τελείωσαν λίγο μετά τις 22.30 στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι. Αφού διευθετήθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες, έπεσαν οι υπογραφές παρουσία σύσσωμης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και προεξάρχοντος του προέδρου Γιάννη Αλαφούζου. Ο Εσιέν που θα ηγηθεί των Πρασίνων τη νέα σεζόν στην προσπάθεια που θα καταβάλουν για να επανακτήσουν τον θρόνο του ελληνικού πρωταθλήματος γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας καθώς θα αμείβεται ετησίως με 1 εκατ. ευρώ καθαρά, ενώ με τα μπόνους οι απολαβές του ενδέχεται να φτάσουν μέχρι και το 1,5 εκατ..

Προηγουμένως, ο Εσιέν είχε δηλώσει στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό. Ανυπομονώ να γνωρίσω τη νέα μου ομάδα και τους συμπαίκτες μου και όλοι μαζί να κερδίσουμε τίτλους! Θέλω να ανταποδώσω την αγάπη που μου έχουν δείξει όλοι και να ευχαριστήσω τον κόσμο ο οποίος με υποδέχτηκε τόσο ζεστά...»

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Μίκαελ Εσιέν. Ο Γκανέζος μέσος θα αγωνίζεται στην ομάδα μας από τη νέα σεζόν μέχρι το καλοκαίρι του 2017 και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Παναθηναϊκού».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top