Ολυμπιακός: Κατέκτησε το πρωτάθλημα η γυναικεία ομάδα πόλο!

Ο τελικός έληξε πρόωρα- Ένταση μεταξύ των κοριτσιών της Βουλιαγμένης και του προπονητή τους

Ολυμπιακός: Κατέκτησε το πρωτάθλημα η γυναικεία ομάδα πόλο!

Σ’ ένα ανεπανάληπτο για την ιστορία του τμήματος τρεμπλ ολοκληρώθηκε η φετινή σεζόν για τη γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, που μετά την Ευρωλίγκα και το Κύπελλο Ελλάδας κατάκτησε και το πρωτάθλημα.

3618.jpg
Η πειραϊκή ομάδα νίκησε με 10-4 τη Βουλιαγμένη στο κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά, στον πέμπτο και τελευταίο αγώνα της σειράς των τελικών και με 3-2 νίκες υπερασπίστηκε τον τίτλο της, συνολικά έκτο στην ιστορία του τμήματος.

Ο τελικός έληξε πάντως πρόωρα και συγκεκριμένα τρία λεπτά πριν την κανονική διάρκειά του, όταν με το σκορ στο 10-4 υπέρ του Ολυμπιακού οι αθλήτριες της Βουλιαγμένης αρνήθηκαν να επιστρέψουν στην πισίνα μετά από ένταση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον προπονητή τους, Κώστα Δήμου και την εξέδρα.

03623.jpg
Μετά την ένταση και την άρνηση των κοριτσιών του ΝΟΒ να επιστρέψουν από τα αποδυτήρια και ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη, κατακυρώνοντας το παιχνίδι στον Ολυμπιακό με 5-0.

3614.jpg
Να σημειωθεί ότι μετά την απονομή του πρωταθλήματος στον Ολυμπιακό, οπαδοί που φορούσαν κουκούλες και κράνη συνεπλάκησαν με τις αστ��νομικές δυνάμεις στις εξέδρες, τα επεισόδια μεταφέρθηκαν και εκτός κολυμβητηρίου, αλλά η κατάσταση εξομαλύνθηκε γρήγορα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top