Βαγγέλης Χατζής: Γνωρίστε τον μοναδικό μονόχειρα πυγμάχο παγκοσμίως!

«Έχω ενάμιση χέρι και μεγάλη ψυχή»

Βαγγέλης Χατζής: Γνωρίστε τον μοναδικό μονόχειρα πυγμάχο παγκοσμίως!

Παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί η δύναμη ψυχής που επιδεικνύει ο Βαγγέλης Χατζής.

λ3.jpg

Ο μοναδικός μονόχειρας πυγμάχος παγκοσμίως βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Live U» του STAR και διηγήθηκε την ιστορία της ζωής του στην Πόπη Τσαπανίδου.

Όταν ήταν μόλις 3 μηνών, οι γιατροί διέγνωσαν ένα κακοήθες καρκίνωμα και προκειμένου να μην εξαπλωθεί αποφάσισαν να προχωρήσουν σε ακρωτηριασμό.

Τα δύσκολα για τον νεαρό αθλητή ήρθαν όταν πήγε στο σχολείο, καθώς οι συμμαθητές του τον κορόιδευαν, εξαιτίας της διαφορετικότητάς του.

λ4.jpg

«Πιστεύω πως στο σχολείο και γενικότερα στην Ελλάδα είμαστε λίγο πίσω και δεν έχουμε μάθει να σεβόμαστε και να αποδεχόμαστε την διαφορετικότητα. Ναι, είχα υποστεί bullying. Στην αρχή θύμωνα γιατί δεν ήξερα γιατί συμβαίνει αυτό, αλλά στην συνέχεια το αντιμετώπισα».

Στην συνέχεια, ο Βαγγέλης αποκάλυψε πως μπήκε στην ζωή του η πυγμαχία: «Είναι άθλημα δύο άκρων. Έχω ενάμιση χέρι και μεγάλη ψυχή μάλλον. Ήμουν στην Αγγλία και τότε γνώρισα κάποιους πυγμάχους. Το συγκεκριμένο άθλημα με έχει μάθει να τιθασεύω τον εαυτό μου, αλλά και να σέβομαι τους άλλους».

Ο Βαγγέλης Χατζής, το Σάββατο 23 Μαϊου θα λάβει μέρος σε έναν αγώνα Πυγμαχίας κατά της παιδικής κακοποίησης που θα πραγματοποιηθεί στην Καλλιθέα στο στάδιο Έσπερος.

ξγγφ.jpg


Ιnfo

No Limits 26
‘'
Magic One''
Σάββατο 23 Μαΐου 2015
Στάδιο Έσπερος Καλλιθέα(Χαριλάου Τρικούπη & Αριστοτέλους πίσω από την Πάντειο)
Έναρξη 21:00 (
pre game 18:00)
Είσοδος : 15€ (
VIP σε ροτόντα κρασί & finger food 30€)

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top