Ποινική δίωξη κατ' αγνώστων για την επίθεση στον Ζωγράφο

Την υπόθεση αναλαμβάνει τακτικός ανακριτής

Ποινική δίωξη κατ
Ποινική δίωξη κατ΄αγνώστων δραστών, για τα αδικήματα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης και της ηθικής αυτουργίας σε αυτήν, άσκησε ο αθλητικός εισαγγελέας κ.Σιμιτζόγλου, για την επίθεση που δέχθηκε στις 2 Νοεμβρίου 2014 ο πρώην διαιτητής, Χριστόφορος Ζωγράφος. Η υπόθεση παραπέμπεται πλέον σε τακτικό ανακριτή.

Η ανακοίνωση της Εισαγγελίας έχει ως εξής:

«Σε ό,τι αφορά στην από 18/11/2014 έγκληση του Χριστόφορου Ζωγράφου με την οποία κατήγγειλε την εις βάρος του επίθεση την 2/11/2014 από την οποία υπέστη σοβαρές σωματικές βλάβες, η προκαταρκτική εξέταση που διενήργησε ο Αθλητικός Εισαγγελέας κ.Σιμιτζόγλου ολοκληρώθηκε με την άσκηση ποινικής δίωξης για τα αδικήματα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης και της ηθικής αυτουργίας σ΄ αυτήν κατ΄ αγνώστων δραστών και την παραπομπή της υπόθεσης σε Τακτικό Ανακριτή.

Παράλληλα εκδόθηκε εν μέρει απορριπτική διάταξη κατ΄ άρθρο 47 ΚΠΔ που αφορά καταγγελίες σε βάρος παράγοντα του ποδοσφαίρου, καθόσον σύμφωνα με την εισαγγελική έρευνα δεν προέκυψαν επαρκείς ενδείξεις για την άσκηση ποινικής δίωξης». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top