Tροποποιήσεις στο αθλητικό νομοσχέδιο για να αποφευχθεί το Grexit!

Ιδιαίτερα κρίσιμο το επόμενο 10ήμερο

Tροποποιήσεις  στο αθλητικό νομοσχέδιο για να αποφευχθεί το Grexit!

Ο κ. Σταύρος Κοντονής κατά την έναρξη της επεξεργασίας του νομοσχεδίου στην επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων προανήγγειλε τροποποιήσεις.

Ο υφυπου��γός Αθλητισμού μεταξύ άλλων ανέφερε: «πως «...δεν πρόκειται να επέμβουμε στο αυτοδιοίκητο. Μας ενδιαφέρει να βάλουμε τέλος σε ένα ιδιότυπο καθεστώς αυτονομίας. Θα δείτε ότι η συζήτηση εκ μέρους του υπουργείου θα είναι καλόπιστη. Ήδη, από τις προτάσεις φορέων και διεθνών οργανισμών έχουμε υπ' όψιν να ανακοινώσουμε τροποποιήσεις στο νομοσχέδιο και προσθήκες».

Η παραπάνω δήλωση εκλαμβάνεται ως μία μορφή «οπισθοχώρησης» στην κόντρα με τις διεθνείς ομοσπονδίες που απειλούν τον ελληνικό αθλητισμό με το λεγόμενο «Grexit».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι οι όποιες αλλαγές θα κατατεθούν στη Βουλή μετά τη συνάντηση που θα έχει με τον γενικό γραμματέα της UEFA, Τζιάνι Ιφαντίνο, την προσεχή Τετάρτη, ενώ οι τελικές θέσεις θα διατυπωθούν κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου στην Ολομέλεια στις 4 και 5 Μαΐου.

Να σημειωθεί ότι το επόμενο 10ήμερο θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο, αφού το νομοσχέδιο θα ακολουθήσει τη διαδικασία του κατεπείγοντος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα ψέματα τελείωσαν: Τελεσίγραφο από FIFA και UEFA
H σκληρή απάντηση του Στ. Κοντονή σε FIFΑ και UEFA
Αλαφούζος: Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η UEFA δεν θέλει την εξυγίανση στο ελληνικό ποδόσφαιρο
Γ. Μποροβήλος: «Θα βρεθεί λύση έστω και την ύστατη στιγμή»


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top