Σκληρό το μεγάλο ντέρμπι: Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός 2-1

Προηγήθηκε ο Παναθηναϊκός- Ο Ολυμπιακός μείωσε τη διαφορά στις καθυστερήσεις

Σκληρό το μεγάλο ντέρμπι: Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός 2-1

Με σκορ 2-1 υπέρ του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε το μεγάλο ντέρμπι των δύο αιωνίων στη Λεωφόρο. Οι πράσινοι προηγήθηκαν στο β' ημίχρονο με ένα αυτογκόλ στο 49' κι ένα γκολ του Πέτριτς στο 78'. Στα λεπτά των καθυστερήσεων, μ�� γκολ του Ντομίνγκες, ο Ολυμπιακός έφερε το τελικό 2-1.

Αναλυτικά οι φάσεις του ματς:

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 97' ΓΚΟΛ 2-1 για τον Ολυμπιακό. Ο Ντομίνγκες σκόραρε, μετά από εκτέλεση φάουλ, στα λεπτά των καθυστερήσεων.

Στο 78' ΓΚΟΛ 2-0. Λάθος γυριστή κεφαλιά - πάσα του Μιλιβόγεβιτς, η μπάλα μέσα στην περιοχή, ο Πέτριτς την έπιασε πιο γρήγορα από όλους, σουτάρει, και το 2-0 για τον Παναθηναϊκό.

Στο 49' ΑΥΤΟΓΚΟΛ και το 1-0 για τον Παναθηναϊκό. Ο Νάνο κάνει σέντρα από τα αριστερά, ο Πράνιτς παίρνει τη μπάλα στην μικρή περιοχή, κάνει το γύρισμα, αλλά ο Μασουακού μπερδεύτηκε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

20:16 Τέλος Α' ημιχρόνου

Χωρίς καμία φοβερή φάση ολοκληρώθηκε το Α' ημίχρονο του μεγάλου ντέρμπι. Οι ποδοσφαιριστές κάτω από τη δυνατή βροχή που πέφτει στο γήπεδο της Λεωφόρου, προέβησαν περισσότερο σε σκληρές μονομαχίες και φάουλ, χωρίς αποτέλεσμα. Το πρώτο ημίχρονο έληξε με μηδενικό σκορ για τους αιωνίους.

(19:25) To αποψινό μεγάλο ντέρμπι μεταξύ των αιωνίων Παναθηναϊκού- Ολυμπιακού (19:30, Novasports1) έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Οι «πράσινοι» διεκδικούν τη νίκη, που σε αυτήν την περίπτωση θα πλησιάσουν τους ερυθρόλευκους στους τρεις βαθμούς. Η νίκη των φιλοξενούμενων στη Λεωφόρο, τους δίνει το πρωτάθλημα, καθώς η διαφορά θα φτάσει στους 9 βαθμούς.

Νωρίτερα, επεισόδια σημειώθηκαν στον αγωνιστικό χώρο, σε σημείο που οπαδοί της Θύρας 13 μπούκαραν στο γήπεδο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Στιλ, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Σίντεφελντ, Νάνο, Λαγός, Πράνιτς, Ζέκα, Πέτριτς, Καρέλης, Μπεργκ.

Ολυμπιακός (Περέιρα): Ρομπέρτο, Μασουακού, Σαντάνα, Σιόβας, Ελαμπντελαουΐ, Μανιάτης, Μιλιβόγεβιτς, Ντουρμάζ, Ντοσεβί, Φορτούνης, Μήτρογλου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top