Αναχώρησε για Ουκρανία ο Ολυμπιακός!

Αισιόδοξος ο Τσόρι

Αναχώρησε για Ουκρανία ο Ολυμπιακός!

Το πρωί της Τετάρτης (18/02) ο Ολυμπιακός αναχώρησε για την Ουκρανία, προκειμένου την Πέμπτη να αντιμετωπίσει την Ντνίπρο για τη φάση των «32» του Champions League.

Λίγο πριν την απογείωση του αεροπλάνου, ο Τσόρι Ντομίνγκες προέβη σε κάποιες δηλώσεις τονίζοντας ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του έχουν την υποχρέωση να πραγματοποιήσουν μία εμφάνιση ανάλογη με εκείνες που έκαναν στο πρώτο μισό της σεζόν στο Champions League, καθώς υπερασπίζονται «έναν σύλλογο με μεγάλη ιστορία και βαριά φανέλα».

«Ναι, ίσως αποτελέσει πρόβλημα η χαμηλή θερμοκρασία. Δεν είναι κάτι που θα είναι υπέρ μας. Δεν θα σκεφτόμαστε, όμως, τον καιρό και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι» είπε αρχικά και συνέχισε: «Εκείνοι θα ανυπομονούν α παίξουν ξανά. Και εμείς έχουμε διαφορές στην ομάδα μας. Έχουμε προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα».

Τέλος ανέφερε: «Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όπως και στο
Champions League, επειδή ξέρουμε ότι υπερασπιζόμαστε έναν σύλλογο με μεγάλη ιστορία και βαριά φανέλα. Θα παλέψουμε για το καλύτερο στο αυριανό παιχνίδι».

Ο Βίτορ Περέιρα συμπεριέλαβε στην αποστολή, τους Μέγερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτη, Αυλωνίτη, Μπενίτες, Φορτούνη, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ, Εντινγκά, Μανιάτη, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Σαντάνα, Σιόβα, Αφελάι και Μιλιβόγεβιτς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top