Μέντες: Ο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος αθλητής όλων των εποχών

Δείτε τι είπε ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή

Μέντες: Ο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος αθλητής όλων των εποχών

Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο παγκοσμίου φήμης μάνατζερ παικτών, Ζόρζε Μέντες στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «Cope» και την εκπομπή «El Partido de 12».

Ο Μέντες έπλεξε το εγκώμιο του Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του πελάτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Ο Κριστιάνο είναι χαρούμενος στη Ρεάλ Μαδρίτης. Πάντα του άρεσε εδώ. Δεν υπάρχει καν λόγος να συζητάμε για ενδεχόμενη μεταγραφή. Ο Ρονάλντο δεν σκέφτεται καθόλου το ενδεχόμενο να φύγει από τη Ρεάλ. Θέλει να σπάσει κάθε ρεκόρ στο σύλλογο και να αποσυρθεί στα 40 του! Έχει μεγάλη αγάπη για τη Γιουνάιτεντ, τους σέβεται, αλλά δεν θα φύγει ποτέ από τη Ρεάλ Μαδρίτης».

Ο μάνατζερ εμφανίστηκε πολύ σίγουρος ότι ο Πορτογάλος θα παραμείνει στην «Βασίλισσα» που δήλωσε: «Επειδή όλοι ξέρουν πως είναι αδύνατο να τον αποκτήσουν, δεν με παίρνουν καν τηλέφωνο να με ρωτήσουν».

Μάλιστα, ο ίδιος δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον Κριστιάνο όχι μόνο τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου, αλλά και τον καλύτερο αθλητή που έχει περάσει από οποιοδήποτε σπορ! Μάλιστα όταν ρωτήθηκε και για τους Τζόρνταν, Φελπς και Γουντς, η απάντησή του ήταν αποστομωτική: «Είναι ο καλύτερος. Ο καλύτερος αθλητής όλων των εποχών. Δεν υπάρχει καν σύγκριση με αυτούς».

Κλείνοντας τις δηλώσεις του πρόσθεσε: «Ποτέ δεν είναι ευχαριστημένος. Πάντα θέλει κι άλλα. Αυτό τον κάνει να ξεχωρίζει».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top