Λοβέρδος και Ιωαννίδης έπαιξαν μπάσκετ σε αναπηρικό αμαξίδιο

Με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Λοβέρδος και Ιωαννίδης έπαιξαν μπάσκετ σε αναπηρικό αμαξίδιο

Ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Ιωαννίδης πήραν μέρος σε έναν διαφορετικό αλλά και συγκινητικό αγώνα μπάσκετ, με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού.

Έτσι λοιπόν, η ομάδα μπάσκετ της Bουλής βρέθηκε αντιμέτωπη με την εθνική ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Ελληνογερμα��ικής Αγωγής, στην Παλλήνη.

Λ2.jpg
Στόχος αυτής της εκδήλωσης είναι να ταξιδέψει όσο πιο μακριά γίνεται ένα σημαντικό μήνυμα: «Όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι».

Λ3.jpg

Μάλιστα, λίγο πριν την έναρξη αυτής της ξεχωριστής αναμέτρησης ο κ. Λοβέρδος είπε: «Πρέπει να ακούτε τους γυμναστές σας. Σήμερα είναι μια μεγάλη ημέρα. Στόχος της Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού είναι όλοι οι μαθητές να ακούσουν κάτι για την άθληση, όλοι να κάνουν κάτι, όλοι να αθληθούν. Ο αθλητισμός είναι υγεία και αυτοπεποίθηση και αυτό το μήνυμα θέλουμε να δώσουμε φέτος στα 12.500 σχολεία της χώρας. Αν η ρόδα κυλήσει, κανένας δεν θα την σταματήσει πια μετά από ένα χρόνο».

Λ4.jpg

Όταν ο αγώνας ολοκληρώθηκε ο υπουργός Παιδείας έγραψε στο βιβλίο Εκδηλώσεων του σχολείου: «Η πρώτη στα χρονικά του ελληνικού σχολείου, δημόσιου και ιδιωτικού, ημέρα της άθλησης, «ημέρα του σχολικού αθλητισμού» περνά στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία. Η Ελληνογερμανική Αγωγή είχε την εξαιρετική ιδέα να διοργανώσει μπασκετικό γεγονός με θέμα «Είμαστε διαφορετικοί, είμαστε ίσοι» και στο πλα��σιό του να αγωνιστούμε εμείς, η Ομάδα της Βουλής με την Εθνική Ομάδα Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδια. Όλα ήταν εξαιρετικά και το μήνυμα πέρασε καλά και αποτελεσματικά. Ευχαριστώ από την καρδιά μου».

Λ5.jpg

Λ6.jpg


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top