Ο Γκαρσία συνάντησε 11χρονη θαυμάστρια του που έχει όγκο στο συκώτι

Συγκίνησε ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ

Ο Γκαρσία συνάντησε 11χρονη θαυμάστρια του που έχει όγκο στο συκώτι

​Μια μικρή θαυμάστρια του συνάντησε ο Πάμπλο Γκαρσία στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν η ίδια.

Η χαρά της Θεοδώρας ήταν μεγάλη όταν γνώρισε από κοντά το είδωλο της.

Το κορίτσι διαγνώστηκε με όγκο στο συκώτι και τις τελευταίες δύο εβδομάδες νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο περιμένοντας τα αποτελέσματα των εξετάσεων που μπορεί να κρίνουν το μέλλον της.

Η οικογένειά της απευθύνθηκε στον ΠΑΟΚ προκειμένου να πάει ο Πάμπλο Γκαρσία να δει τη μικρή. Μια τέτοια κίνηση – σύμφωνα με τους γιατρούς – θα ήταν κομβικής σημασίας για την εύθραυστη ψυχολογία της μικρής, αλλά και της μητέρας της, της Ρίας, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση της η ασπρόμαυρη ΠΑΕ.

garcia2.jpg
Ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής ανταποκρίθηκε με χαρά στο αίτημα και μετά την προπόνηση της Πέμπτης (12/09) βρέθηκε στο Ιπποκράτειο και συνάντησε τη Θεοδώρα.

Τη σκηνή περιγράφει η μητέρα της: «Το χαμόγελο που είδα στο παιδί μου, αυτό που φτάνει μέχρι τ’ αυτιά κι αναρωτιέσαι «το ζω;», «είναι αλήθεια;», αυτό δεν πληρώνεται με τίποτα. Ελαμπαν τα μάτια της. Το μόνο που θέλω είναι να βλέπω τον παιδί μου χαρούμενο, όταν είναι σε ένα περιβάλλον που απαγορεύεται να βγει ακόμα και στο διάδρομο του νοσοκομείου και πρέπει να είναι μέσα στο δωμάτιο».

Στην ερώτηση γιατί τον Πάμπλο Γκαρσία, η Θεοδώρα απάντησε με τη χαρακτηριστική παιδική απλότητα «Μου αρέσει ο χαρακτήρας του και το πώς παίζει», ενώ… αποκάλυψε και την υπόσχεση του Ουρουγουανού ποδοσφαιριστή: «Μου είπε ότι θα πάμε μαζί στη σουίτα του ΠΑΟΚ να δούμε ένα παιχνίδι».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top