Πώς θα παραταχθούν Μπάγερν - Ντόρτμουντ στον τελικό του Champions League

Απόψε ο γερμανικός «εμφύλιος» στο Γουέμπλεϊ

Πώς θα παραταχθούν Μπάγερν - Ντόρτμουντ στον τελικό του Champions League

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον γερμανικό «εμφύλιο» στον τελικό του Champions League (21:45) και το star.gr σου παρουσιάζει τις τελευταίες πληροφορίες για το πώς θα παραταχθούν Μπάγερν και Ντόρτμουντ!

Η Μπάγερν αναμένεται να «ριχτεί» στον αγωνιστικό χώρο με τους Νόιερ, Λαμ, Μπόατενγκ, Ντάντε, Αλάμπα, Μαρτίνεθ, Σβαϊνστάιγκερ, Ρόμπεν, Μίλερ, Ριμπερί και Μάντζουκιτς.

Από την άλλη, η Ντόρτμουντ εκτιμάται ότι θα παραταχθεί με Βαϊντενφέλερ, Σμέλτσερ, Πίστσεκ, Χούμελς, Σούμποτιτς, Μπέντερ, Γκουντογκάν, Μπλαστσικόφσκι, Γκρόσκροϊτς, Ρόις και Λεβαντόφσκι.

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί συνολικά 100 φορές σε επίσημες διοργανώσεις, με τους Βαυαρούς να έχουν 45 νίκες και τους Βεστφαλούς 26, ενώ 29 ματς δεν είχαν νικητή. Μία και μοναδική φορά έχουν συναντηθεί στην Ευρώπη, στα προημιτελικά του Champions League τη σεζόν 1997 - 1998, οπότε η Ντόρτμουντ, μετά από δύο «λευκές» ισοπαλίες, επικράτησε στον επαναληπτικό με 1 – 0 στην παράταση.

Εκτός από τους φιλάθλους, παρούσα στο γήπεδο θα είναι και η Άνγκελα Μέρκελ, με τα προγνωστικά για το ποιός τελικά θα «σηκώσει» την κούπα να δίνουν και να παίρνουν, αλλά και να... διίστανται!

​ ​

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top