Ντόρτια της Ντόρτμουντ στη Ρεάλ και... «βλέπει» Λονδίνο

Καρέ του Λεβαντόφσκι στον ημιτελικό του Champions League

Ντό��τια της Ντόρτμουντ στη Ρεάλ και... «βλέπει» Λονδίνο

πρώτη ανάρτηση: 24-04-2013, 21:45

Με τον Λεβαντόφκσι σε μεγάλα κέφια, να κάνει καρέ, η Ντόρτμουντ έμεινε... αήττητη και στον ημιτελικό του Champions League: κερδίζοντας 4 - 1 την Ρεάλ, βάζει πλώρη για Λονδίνο!

Ένα 24ωρο μετά την επιβλητική τεσσάρα της Μπάγερν στη Μπαρτσελόνα, η γερμανική ομάδα διέσυρε την ισπανική μέσα στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» της Βεστφαλίας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της βραδιάς ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος πέτυχε και τα τέσσερα τέρματα (8', 50', 55', 67'), ενώ η Ρεάλ έμεινε μόνο με το τέρμα του Κριστιάνο Ρονάλντο (43').

Με τα τέσσερα γκολ που πέτυχε, ο Πολωνός έγινε ο πρώτος που καταφέρει κάνει τέτοιο στο Champions League κόντρα στους «μερένγκες», ενώ έφτασε τα 10 γκολ στην φετινή διοργάνωση, προσπερνώντας τους Λιονέλ Μέσι και Μπουράκ Γιλμάζ που έχουν 8.

Πρώτος σκόρερ παραμένει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με 12 γκολ, ο οποίος δίνει ελπίδες στη Ρεάλ, καθώς με 3 - 0 στη ρεβάνς θα είναι αυτή στον τελικό.

Οι ενδεκάδες:

Ντόρτμουντ: Βάιντενφελερ, Πίσζεκ, Χούμελς, Σούμποτιτς, Σμέλτσερ, Γκουντογκάν, Μπέντερ, Γκέτσε, Ρόις, Μπλαζικόφσκι, Λεβαντόφσκι

Ρεάλ: Λόπεθ, Ράμος, Πέπε, Βαράν, Κοεντράο, Αλόνσο, Κεντίρα, Μόντριτς, Οζίλ, Ρονάλντο, Ιγκουαΐν

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top