Το φταίξιμο στα «στημένα» έριξε ο Σάντος

Τι δήλωσε ο προπονητής της Εθνικής μετά την ήττα από τη Βοσνία

Το φταίξιμο στα «στημένα» έριξε ο Σάντος
«Το πρόβλημα δεν ήταν ο Παπαδόπουλος, αλλά τα στημένα», είπε ο Φερνάντο Σάντος στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα με 3 – 1 από τη Βοσνία για τα τελικά του Μουντιάλ.

Ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός χαρακτήρισε δίκαιη την νίκη των αντιπάλων, επισημαίνοντας πως οι στημένες φάσεις ήταν εκείνες που τους έδωσαν το προβάδισμα. «Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, αλλά δεχθήκαμε γρήγορα και δεύτερο γκολ και στη συνέχεια ήρθε το τρίτο πάλι από στημένο. Στις λεπτομέρειες η Βοσνία ήταν καλύτερη και νίκησε δίκαια. Οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα, αλλά η Βοσνία διαχειρίστηκε άψογα το υπέρ της σκορ», πρόσθεσε.

«Δεν μετανιώνω για τη χρησιμοποίηση του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Δεν θυμάμαι τη Βοσνία να έκανε κανονική ευκαιρία πλην των στημένων. Το πρόβλημα δεν ήταν ο Παπαδόπουλος, αλλά τα στημένα. Οι αντίπαλοι ήταν καλύτεροι από εμάς στα στημένα», συνέχισε ο Σάντος.

Όσο για τη συνέχεια της γαλανόλευκης αγαπημένης στη διοργάνωση;
«Πλέον, η Ελλάδα δεν εξαρτάται από τα δικά της αποτελέσματα. Πρέπει να πάρουμε τη δεύτερη θέση και να διεκδικήσουμε την πρόκριση στα μπαράζ και μετά να δούμε μήπως χάσει βαθμούς η Βοσνία», απάντησε ο Σάντος.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top