Πορτογάλοι εκδικούνται τον Ρονάλντο... αποκαλώντας τον "Μέσι!"

Δείτε πως τον "υποδέχτηκαν" οι συμπατριώτες του κι έγινε έξαλλος!

​Ούτε στην πατρίδα του δεν μπορεί να ησυχάσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο καθώς Πορτογάλος οπαδός τον υποδέχτηκε με την ιαχή "Μέσι, Μέσι".

Οι τελευταίες ημέρες δεν πρέπει να είναι και τόσο ευχάριστες για τον Ρονάλντο, καθώς λίγες ημέρες μετά το πρώτο αυτογκόλ που σημείωσε στην καριέρα του και καταδίκασε σε ήττα την Ρεάλ στην έδρα της Γρανάδα (0-1), ήρθε να προστεθεί ένα ακόμα περιστατικό όπου βίωσε μία στιγμή αμηχανίας.

Το συμβάν έλαβε χώρα κατά την άφιξή του στην Πορτογαλία, όπου πήγε για να ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρας του, ενόψει του φιλικού με το Εκουαδόρ (6/2).

Το "χτύπημα" ήρθε λοιπόν από έναν συμπατριώτη του αποκαλώντας τον : "Μέσι, Μέσι"!

Το ρεπορτάζ των πορτογαλικών ΜΜΕ υποστηρίζει πως ο φίλαθλος αυτός θέλησε να "εκδικηθεί" τον άσο της Ρεάλ που δεν του έδωσε ένα αυτόγραφο.
"Οπαδοί φωνάζουν "Μέσι" κατά την άφιξή μου στην Πορτογαλία; Δεν θέλω να το σχολιάσω αυτό, θέλω ερωτήσεις για την εθνική ομάδα", δήλωσε αρχικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο, και πρόσθεσε: "Παίζω εδώ και 10 χρόνια στην Εθνική Πορτογαλίας ένα μεμονωμένο περιστατικό δεν πρόκειται να αμαυρώσει την αφοσίωση που έχω για την ομάδα. Είναι τιμή για μένα να εκπροσωπώ τη χώρα μου και να φοράω αυτή τη φανέλα. Όταν είμαι εδώ νιώθω σαν να να βρίσκομαι με την οικογένειά μου".

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top