ΣΟΚ: Το ποδοσφαιρικό σκάνδαλο του αιώνα αποκάλυψε η Europol!

Πρόκειται για πάνω από 380 παιχνίδια σε όλη την Ευρώπη!

​Στην επιφάνεια έβγαλε η Europol, σκάνδαλο-"βόμβα" με στημένους αγώνες , ίσως το μεγαλύτερο στην ιστορία του ποδοσφαίρου.
Πρόκειται για στοιχεία που αφορούν σε περισσότερα από 380 στημέν�� παιχνίδια σε όλη την Ευρώπη, μεταξύ των οποίων είναι οι προκριματικοί αγώνες για το Mundial, το Euro καθώς δύο παιχνίδια του Champions League, τα οποία φέρεται να απέφεραν κέρδη ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ!
Η ανακοίνωση έγινε σήμερα στη Χάγη και όπως επισημάνθηκε έγινε ταυτοποίηση σε τουλάχιστον 425 εμπλεκομένους, μεταξύ των οποίων είναι παράγοντες, ποδοσφαιριστές και διαιτητές από 15 χώρες.
Στο σκάνδαλο εμπλέκονται χώρες όπως η Ισπανία, η M. Βρετανία, η Γερμανία, η Ελβετία, η Τουρκία και η Ολλανδία, ενώ οι Αρχές εξετάζουν ύποπτους αγώνες στην Αφρική, την Ασία και την Νότια Αμερική. Ωστόσο, οι έρευνες εκεί δεν έχουν προχωρήσει ικανοποιητικά.
«Για μας είναι σαφές ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη υπόθεση στημένων αγώνων όλων των εποχών. Πρόκειται για μια θλιβερή ημέρα για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Οι αποκαλύψεις αυτές συνιστούν μόνο την κορυφή του παγόβουνου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της Europol, ��ομπ Γουεϊνράιτ.
Σαφώς, η υπηρεσία δεν αναφέρθηκε σε ονόματα των εμπλεκόμενων, καθώς η υπόθεση ακόμη ερευνάται.
Το θετικό είναι πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν στοιχεία που να εμπλέκουν τη χώρα μας στο ποδοσφαιρικό σκάνδαλο του αιώνα!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top