Άβολη ισοπαλία για Κέρκυρα και Άρη

Ήρθαν 2 - 2 στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής

Άβολη ισοπαλία για Κέρκυρα και Άρη

Ισόπαλοι με 2 - 2 ήρθαν Κέρκυρα και Άρης, στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 19η αγωνιστική της Super League. Το σκορ να μην ευνοεί κανέναν από τους δύο στη μάχη που δίνουν για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Ο Άρης πανηγύρισε πρώτος το γκολ, στο 17ο λεπτό: από κόρνερ του Ζαραδούκα, ο Γιαννίτσης με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Η ισοπαλία δεν άργησε να έρθει, με τον Κυβελίδη να κάνει το 1 - 1 με κεφαλιά, στο ντεμπούτο του με τους «Φαίακες». Μάλιστα, ο ίδιος έκανε και το 1 - 2 στο 53'.

Από το 75ο λεπτό ο Άρης έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Παπαστεργιανού, ωστόσο, δεν το έβαλε κάτω και ισοφάρισε στο 79ο λεπτό με σουτ του Καραγιάννη από πολύ κοντά.

Μετά το 2 - 2, η Κέρκυρα παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Άρης στην διακεκαυμένη ζώνη.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Κέρκυρα (Άκης Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Πετρούσης, Αγρίτης, Λεόν, Έντερ, Τσουμάνης, Γκέσιος, Στάμου (83΄ Γιάντσης), Κυβελίδης, Αθανασίου (77΄ Σταμόγιαννος)

Άρης (Λούκας Ανκαράθ): Βελλίδης, Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος, Καζναφέρης, Τάτος, Παπαστεριανός, Γιαννιώτας (60΄ Καραγιάννης), Μαργαρίτης (60΄ Ρένια), Ζαραδούκας, Διαμαντάκος (65΄ Τριανταφυλλάκος), Κοέλιο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top