Τέταρτη συνεχή χρονιά καλύτερος όλων ο Μέσι

Ξεπέρασε τα ρεκόρ των Πλατινί, Κρόιφ και Φαν Μπάστεν στη Χρυσή Μπάλα

Τέταρτη συνεχή χρονιά καλύτερος όλων ο Μέσι

πρώτη ανάρτηση: 08-01-2013, 02:40

Ο Μέσι έγραψε ιστορία. Έγινε ο πρώτος παίκτης όλων των εποχών που κατακτά την Χρυσή Μπάλα τέσσερις συνεχόμενες χρονιές, αφήνοντας πίσω τους Ρονάλντο και Ινιέστα.

«Είναι απίστευτο που πήρα την 4η Xρυσή Mπάλα, θα τη μοιραστώ με τους φίλους μου στη Μπαρτσελόνα και τον Αντρές. Πρέπει να αναγνωρίσω την προσφορά των συμπαικτών μου σε Αργεντινή και Μπάρτσα. Ευχαριστώ τη γυναίκα μου και τον γιο μου» είπε ο Λέο αφού πήρε στα χέρια του την τεράστια διάκριση.

Ο Αργεντινός άφησε πίσω τον νυν πρόεδρο της UEFA, Μισέλ Πλατινί που ήταν ο μοναδικός που είχε 3 σερί κατακτήσεις αλλά και τους Μάρκο Φαν Μπάστεν και Γιόχαν Κρόιφ που έχουν από 3 Χρυσές Μπάλες.

Ο 25χρονος «μάγος» δεν ήταν δυνατόν να είναι εκτός της καλύτερης 11άδας του 2012, η οποία αποτελείται από τους: Κασίγιας, Ντάνι Αλβες, Πικέ, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Τσάμπι Αλόνσο, Τσάβι, Ινιέστα, Ρονάλντο, Φαλκάο, Μέσι.

Τον καλύτερο παίκτη του 2012 ανέδειξαν με τις ψήφους τους 208 προπονητές Εθνικών ομάδων, 208 αρχηγοί Εθνικών ομάδων αλλά και 208 δημοσιογράφοι, συνολικά 624 άνθρωποι από τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top