Τέλος στο σήριαλ του πρίγκιπα έβαλε ο Παναθηναϊκός

Νέα παράταση ζήτησε ο Φαϊζάλ – τι ανακοίνωσε η ΠΑΕ

Η ανακολουθία του πρίγκιπα Φαϊζάλ να καταθέσει την Παρασκευή στον λογαριασμό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τα χρήματα που είχε υποσχεθεί ότι θα βάλει, οδήγησε την πράσινη ΠΑΕ και τον πρόεδρό της, Γιάννη Αλ��φούζο, να τερματίσουν οριστικά το σήριαλ.

Ενώ είχε συμφωνηθεί η Παρασκευή να είναι η τελευταία διορία, η πλευρά του Φαϊζάλ ζήτησε νέα παράταση μέχρι την Τρίτη για να εκπληρώσει την υπ��χρέωσή της.

Το γεγονός αυτό εξόργισε τους «πράσινους» και ιδιαίτερα τον κ. Αλαφούζο, με αποτέλεσμα το Δ.Σ. της ΠΑΕ να αποφασίσει να διακόψει κάθε επικοινωνία με την άλλη πλευρά.

Μάλιστα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση σε σκληρό ύφος, γνωστοποιώντας και επίσημα το τέλος των επαφών, ενώ αναμένονται και κινήσεις σε νομικό επίπεδο.

Αναλυτικά, η «πράσινη» ανακοίνωση:

«Σήμερα το πρωί αιφνιδίως η νομική σύμβουλος του δήθεν επενδυτή ενημέρωσε την ΠΑΕ ότι δεν πρόκειται να καταβληθούν εντός της ημέρας τα χρήματα όπως είχε δεσμευτικά συμφωνηθεί και ζήτησε νέα προθεσμία για την Τρίτη.

Είναι προφανές ότι αυτή η παρελκ��στική τακτική δεν κατατείνει στην επένδυση στον Παναθηναϊκό αλλά αποτελεί μία πρωτοφανή στα αθλητικά χρονικά αθλιότητα.

Ο Παναθηναϊκός, αφού εξάντλησε όλα τα περιθώρια ανοχής, δεν μπορεί να επιτρέψει να διασύρεται άλλο η ιστορία του συλλόγου με αμφιλεγόμενα πρόσωπα και να εμπαίζονται οι φίλαθλοι και οι παράγοντες της ΠΑΕ.

Αυτονόητο είναι ότι υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες το ζήτημα για τον Παναθηναϊκό και τους δήθεν επενδυτές του κυρίου Τσάκα κλείνει εδώ οριστικά και ουδεμία συνέχεια μπορεί να δοθεί.
Διότι έχει χαθεί πλέον κάθε σοβαρότητα από την πλευρά των δήθεν επενδυτών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top