Η οικονομική κρίση κόβει την Μπαρτσελόνα στη… «Μέσι»!!!

Μειώνονται τα μέλη και τα εισιτήρια

Η οικονομική κρίση κόβει την Μπαρτσελόνα στη… «Μέσι»!!!
Η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει την Ισπανική Μπάρτσα στην «καρδιά» της, αφού εξαιτίας της «αφραγκίας» πάνω από 20.000 μέλη της γνωστής ποδοσφαιρικής ομάδας έχουν καθυστερήσει να καταβάλλουν την πρώτη δόση της φετινής τους συνδρομής στους « μπλαουγκράνα», όπως παραδέχτηκε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Σάντρο Ροσέλ!

Και να ήταν μόνο αυτό, έχει καλώς αλλά δυστυχώς το πρόβλημα αντανακλάται και στο μέσο όρο των εισιτηρίων! Φανταστείτε πως στα 5 πρώτα εντός έδρας ματς συμπεριλαμβανομένου και του ντέρμπι με τη Ρεάλ έχει πέσει στα 73.581 από τα 80.168 που ήταν την περσινή χρονιά.

Τι σημαίνει αυτό;

Ειδικοί αναλυτές κάνουν λόγο για την εμφάνιση μιας μεγάλης ευκαιρίας για «βελούδινη επανάσταση» από την πλευρά της διοίκησης των «μπλαουγκράνα» , η οποία έχει κάνει στροφή 180 μοιρών σε σχέση με τον προκάτοχο της Ζοάν Λαπόρτα! Ο τελευταίος με τις πολιτικές του και τα προνόμια που παραχώρησε στους φιλάθλους κατάφερε να αυξήσει θεαματικά τα μέλη της Μπάρτσα, προνόμια που δυστυχώς κατήργησε ο κος Ροσέλ!

Τώρα ��οιπόν, όπως οι αναλυτές υποστηρίζουν η διοίκηση της ομάδας θέλει να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία μειώνοντας τα προνόμια των φιλάθλων !

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top