Συγνώμη που δεν πήρε μετάλλιο ζήτησε ο Γιαννιώτης!

Το μήνυμα που έγραψε στο Facebook του

Συγνώμη που δεν πήρε μετάλλιο ζήτησε ο Γιαννιώτης!

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Ίντερνετ ευχαρίστησε τους Έλληνες που στάθηκαν στο πλευρό του ο Σπύρος Γιαννιώτης, ζητώντας δημόσια συνγώμη (!) που δεν κατέκτησε κάποιο μετάλλιο!

«Έδωσα την ψυχή μου σήμερα, δεν έφτασε να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα. Ζητώ συγγνώμη σε όσους με πίστεψαν. Δεν θα σταματήσω να προσπαθώ όμως! Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου!!», ήταν το μήνυμα του 32χρονου πρωταθλητή μας, που τερμάτισε τέταρτος στα 10χλμ. της κολύμβησης.

Αμέσως μετά την κούρσα, ο Σπύρος δεν δίστασε να βάλει τα κλάματα ενώπιον των δημοσιογράφων, λέγοντας χαρακτηριστικά: «πολλοί πίστεψαν σε μένα κι εγώ τους απογοήτευσα, εντός εισαγωγικών, γιατί αυτό που είχα να δώσω το έδωσα… Τα συναισθήματά μου είναι ίδια με εκείνα του Πεκίνου (σ.σ. όπου ήταν 16ος). Ίσως είναι λίγο αλαζονικό αυτό που λέω, αλλά όνειρό μου είναι το μετάλλιο». Και ο αθλητής μας πρόσθεσε: «δεν θέλω να μειώσω όποιον είναι πέμπτος ή έκτος, αλλά όλος ο κόσμος θέλει το βάθρο. Ήθελα να έχω κάτι να κρεμάσω εδώ», είπε και έδειξε το στήθος του, όπου κρεμόταν μόνο η διαπίστευσή του.

Δείτε στο βίντεο την προσπάθεια του Σπύρου στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top