Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ… ΠΑΡΤ ΤΟΥ

Φωτογραφια αρθρογραφου
Αρθρογράφος

Η Ελένη Τσαγκά έγραψε…

Οι Αλήτες- ρουφιάνοι- δημοσιογράφοι κρύβουν πράγματα, αφού… γι αυτό ορίστε η πραγματική ιστορία, η αληθινή διάσταση και, της σημερινής επικαιρότητας.

Μετά την τελευταία προ ημερησίας διατάξεως ΜΗ συζήτηση στη βουλή, για τα θέματα ανάπτυξης της χώρας, καθιερώνεται με την διαδικασία του επείγοντος η ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών, μία φορά το μήνα.

Μετά την υπερπροβολή του Μπουτάρη, εθεάθη ο Καμίνης να βρίζει τον θρύλο έξω από το Καραϊσκάκη, φορώντας μπλουζάκι με σιδερότυπο ''Κάτω τα χέρια από τον δήμαρχο της καρδιάς ΟΛΩΝ των δημοκρατικών πολιτών''.

Ο Τράμπ ακύρωσε το ραντεβού του με τον Κιμ Γιονγκ Ουν στις 12 Ιουνίου γιατί δεν γουστάρει τα ραντεβού στα τυφλά.

Μετά τις δηλώσεις Τόσκα ότι ο Ρουβίκωνας είναι «ιδεολογικό μωρό που μπουσουλάει», από δω και στο εξής και ελλείψει νέων στόχων, τα μέλη του, θα κάνουν ντου σε παιδότοπους και λούνα παρκ, ενώ το μεγάλο χτύπημα αναμένεται να γίνει με στράτες-στρατούλες, στα «Χελιδονάκια».

Στην σύσκεψη της πυροσβεστικής για την αντιπυρική περίοδο, επικηρύχτηκε η Φουρέιρα με 23.000 ευρώ, λόγω του fuego.

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: ανοιχτά θα παραμείνουν τα χιονοδρομικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα.

Συνεδρίαση Εurogroup: Καλό το κλήμα για την Ελλάδα. Στόχος η παραγωγή κόκκινου κρασιού υψηλής ποιότητας που θα διανέμεται με ποτίστρες έξω από τη βουλή, κυρίως όταν έρχονται νέα μέτρα.

«Από τον Αύγουστο δεν θα υλοποιήσουμε μεταρρυθμίσεις λιτότητας…» δήλωσε ο Γ. Δραγασάκης. Ολόκληρη η δήλωση όμως έχει ως εξής: «Από τον Αύγουστο δεν θα υλοποιήσουμε μεταρρυθμίσεις λιτότητας… γιατί θα λείπουμε. Από τον Σεπτέμβριο όμως σίγουρα».

Επειδή ΄΄Το πράσινο φως από το γιουρογκρουπ ....'' ανάβει συνέχεια, αλλά εμείς εξακολουθούμε να μην το βλέπουμε από δω και πέρα θα ανάβει κόκκινο φως που συνάδει κιόλας…

Αναπάντητο παραμένει το ερώτημα με ποιον έχουν τελικά προσωπική διαφορά οι συντάξεις των συνταξιούχων. Φόβοι για ξεκαθάρισμα λογαριασμών και βίαιες συγκρούσεις.

Το επόμενο δεν είναι νέο. Παλιό είναι, αλλά ισχύει. «Το χιούμορ είναι σχεδόν πάντα, μακιγιαρισμένος Θυμός» Στίβεν Κίνγκ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top