Πώς θα δείτε αν κερδίσατε στη φορολοταρία-"Έπεσε" το site της ΑΑΔΕ από το ενδιαφέρον!

1000 τυχεροί θα δουν 1. 000 ευρώ στο λογαριασμό τους

«Ο τρoχός της τύχης»  γύρισε πριν από λίγο στο Υπουργείο Οικονομικών και ένα γενναίο μπόνους 1000 ευρώ περιμένει 1000 τυχερούς που τον Οκτώβριο χρησιμοποίησαν για τις συναλλαγές τους πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες.

6 εκ. φορολογούμενοι μπορούν να δουν στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ (www.aade.gr) αν κέρδισαν, ενώ χαρακτηριστικό του ενδιαφέροντος είναι ότι πριν από λίγο «έπεσε» το σύστημα, προφανώς λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας!     

Όπως δήλωσε η  Σοφία Σεχπερίδου διευθύντρια Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης,  θα αναδειχθούν 1000 τυχεροί και 1000 αναπληρωματικοί.

Πώς θα ξέρουμε εάν μας χαμογέλασε η τύχη; Η ηλεκτρονική εφαρμογή βρίσκεται στην ιστοσελίδα aade.gr στο πλαίσιο δημόσιες κληρώσεις όπου κάποιος μπορεί να μπει χρησιμοποιώντας τους κωδικούς του taxis. Στον κάθε φορολογούμενο ανάλογα με τις συναλλαγές που έχει κάνει, αναλογεί ένας συγκεκριμένος αριθμός λαχνών.  

Για παράδειγμα εάν διαθέτει 100 λαχνούς από το 200 έως το 300 και δει ότι κερδίζει το 250, θα του πιστωθούν τα 1000 ευρώ στην τράπεζα .

Εκτός από την ανάρτηση στη σελίδα της ΑΑΔΕ, θα σταλεί και προσωπικό email στους τυχερούς στον λογαριασμό που έχουν δηλώσει στο taxis. Για να λάβει κανείς τα χρήματα πρέπει να δηλώσει IBAN. 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top