«Τα βρήκε» ο Κοντονής με τους συμβολαιογράφους για τους πλειστηριασμούς

Ξεκινούν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί από 29/11

«Τα βρήκε» ο Κοντονής  με τους συμβολαιογράφους για τους

«Τα βρήκαμε με τους συμβολαιογράφους, οι σύλλογοι των οποίων θα πραγματοποιήσουν γενικές συνελεύσεις για να σταματήσουν την αποχή τους», δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής μετά τη διυπουργική σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών, με την συμμετοχή εκπροσώπων των συμβολαιογράφων για  τους πλειστηριασμούς.   Ο υπουργός εξέφρασε επίσης τη βεβαιότητά του ότι οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα ξεκινήσουν στις 29 Νοεμβρίου.  

Από την κυβέρνησης συμμετείχαν επίσης στη σύσκεψη  ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος  και ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.

«Για κοινή πεποίθηση ότι πάμε για λύση» μίλησε ο πρόεδρος των Συμβολαιογράφων Γιώργος Ρούσκας,  ο οποίος πρόσθεσε ότι οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ξεκινούν στις 29 Νοεμβρίου.  Όπως πρόσθεσε έλαβαν από την κυβέρνηση «απόλυτες διασφαλίσεις» πως δεν θα κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητά τους, με την αυστηριοποίση του ισχύοντος νομοθετικού πλαισίου, ενώ οι  γενικές συνελεύσεις για την αναστολή της αποχής θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top