Το περιστατικό που περιέγραψε ο Κυριάκος στην τοποθέτησή του για την αλλαγή φύλου – Το παιδί από τον Υμηττό και ο εξωγήινος!

"Απαραίτητη η ιατρική γνωμάτευση" επεσήμανε ο Πρόεδρος της ΝΔ

Κατά την τοποθέτησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το νομοσχέδιο αλλαγής φύλου, και αφού είπε πως η ΝΔ είναι κάθετη στη νομική αναγνώριση ταυτότητας φύλου όχι στα 15 έτη, αλλά στα 18, με απαραίτητη προϋπόθεση την ιατρική γνωμάτευση, περιέγραψε μια αληθινή ιστορία έτσι όπως του την διηγήθηκε ένας ειδικός.

«Μπήκα στον κόπο να μιλήσω με έναν ειδικό, κάτι που αμφιβάλλω αν έχετε κάνει εσείς ή ο πρωθυπουργός. Μου διηγήθηκε μια ιστορία για ένα νέο παιδί που ζήτησε αλλαγή φύλου, επειδή ανέβηκε στον Υμηττό και του το είπε ένας εξωγήινος» είπε και πρόσθεσε:

«Και μου λέτε εσείς ότι είναι προοδευτικό για την πιθανότητα ενός παιδιού 18 χρόνων να πάρει μια τέτοια απόφαση χωρίς να υπάρχει μια ιατρική δικλείδα ασφαλείας».

Και κατέληξε, μετά τις φωνές που ακούστηκαν από τα έδρανα: «Γελάτε… αλλά με αυτό το νομοσχέδιό σας, αυτός ο άνθρωπος μπορεί να προβεί σε αλλαγή ταυτότητας φύλου και να το βρει μπροστά του στη ζωή».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top