Στη Βουλή οι δικογραφίες για την υπόθεση συνομιλιών του Π. Καμμένου με ισοβίτη

Από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου

Στη Βουλή διαβιβάζονται μέσα στα επόμενα 24ωρα οι δικογραφίες για πολιτικά πρόσωπα σχετικά με το Noor 1 από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου,   όσον αφορά στις καταγγελίες του ισοβίτη Ευθυμίου Γιαννουσάκη  και ενός ακόμη τρίτου προσώπου.  

Στη Βουλή αναμένεται να διαβιβαστεί επίσης και  μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε στον 'Αρειο Πάγο ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης,  για τις συνομιλίες του υπουργού Εθνικής 'Αμυνας, Πάνου Καμένου με τον κρατούμενο  ισοβίτη.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται επίσης να κληθεί για κατάθεση στις  εισαγγελικές   αρχές  του Πειραιά ο Ευθύμιος Γιαννουσάκης, σχετικά με  όσα έχει καταγγείλει δημόσια με συνεντεύξεις του αλλά και με αναφορά του στη Δικαιοσύνη, για  πιέσεις που υποστηρίζει  του ασκήθηκαν για να εμπλέξει στην υπόθεση του Noor 1 και άλλο πρόσωπο.

Για τα μη πολιτικά πρόσωπα η δικογραφία θα παραμείνει στην Εισαγγελία Εφετών Πειραιά, η οποία διενεργεί ήδη έρευνα για τις καταγγελίες υπό  την εποπτεία του εισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Μπρακουμάτσου.

Παράλληλα, έχει ξεκινήσει η  πειθαρχική έρευνα για την εισαγγελέα του Πειραιά Ειρήνη Τζήβα, η οποία  έλαβε τις καταθέσεις του Ευθύμιου Γιαννουσάκη μέσα στη φυλακή και σύμφωνα με τις καταγγελίες φέρεται να συνομιλούσε παράλληλα και με πολιτικό πρόσωπο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top