ΟΛΟ το παρασκήνιο από το ΜΑΣΑΖ Τσακαλώτου-Αχτσιόγλου στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Φίλης και Ρήγας

Σε μεγάλη φασαρία εξελίχθηκε η συνάντηση που είχε χθες το απόγευμα ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και η Έφη Αχτσιόγλου με τους βουλευτές… με απώτερο σκοπό να γίνει το λεγόμενο «μασάζ» για τα προαπαιτούμενα που ψηφίζονται σήμερα στην Ολομέλεια.

Παρόλο που δεν προκύπτει ότι κάποιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ψηφίσει, οι «53» ήταν αυτοί που αντέδρασαν περισσότερο. Όπως ανέφερε ο πολιτικός συντάκτης του STAR, Πέτρος Μποτσαράκος, οι 53 φέρονται να του είπαν πως πρόκειται για μια «επικοινωνιακή φούσκα» και πως «εκεί που μας λέγατε για γραβάτες, έχουμε καταλήξει να ψηφίσουμε τα μέτρα και να μην έχουμε πάρει τίποτα. Και όχι μόνο αυτό, τώρα μας φέρνετε να ψηφίσουμε μέτρα που ακυρώνουν διατάξεις που είχαμε ψηφίσει την προηγούμενη φορά».

Ο Νίκος Φίλης διαφώνησε έντονα με τον Πάνο Ρήγα, όταν ο δεύτερος πήρε τον λόγο χωρίς να περιμένει τους βουλευτές, γεγονός που προκάλεσε την οργή του πρώην υπουργού Παιδείας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου του STAR Ειρήνης Σαββοπούλου, o Eυκλείδης Τσακαλώτος προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι οι δανειστές μάς ζητούν συνέχεια περισσότερα. Από την άλλη, κατηγόρησε όσους τον επέκριναν ότι δείχνουν μια ηττοπάθεια κι ότι παρουσιάζουν το Eurogroup σαν αποτυχία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κουρουμπλής: Να ζητήσουμε συγγνώμη από όσους τους λέγαμε «γερμανοτσολιάδες»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top