Τζανακόπουλος: Τα πολύ δύσκολα είναι πίσω μας

Επίθεση σε Μητσοτάκη: Οδηγείται σε λάθη από την επιμονή του στην καταστροφολογία

Τζανακόπουλος: Τα πολύ δύσκολα είναι πίσω μας

«Τα πολύ δύσκολα είναι πίσω μας και πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας στο κοινωνικό έργο και την ανάπτυξη» δήλωσε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας στον Flash 96 είπε ότι η κυβέρνηση εστιάζει την προσοχή της στη διαπραγμάτευση για το χρέος μέχρι τις 22 Μαΐου, ενώ για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη εκτίμησε ότι οδηγείται σε «στρατηγικά λάθη».

Ο κ. Τζανακόπουλος χαρακτήρισε την τεχνική συμφωνία «ισορροπημένη» μέσα στο ασφυκτικό πλαίσιο και αναφερόμενος στην άρνηση της ΝΔ να ψηφίσει τα θετικά αντίμετρα παρατήρησε πως «ο κ. Μητσοτάκης με την εμμονή του να αμφισβητεί τη συμφωνία και με την επιμονή του στην καταστροφολογία, οδηγείται σε στρατηγικά λάθη».

Σε ερώτηση για τις προκλήσεις της Τουρκίας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτούμε οποιαδήποτε αμφισβήτηση κυριαρχικών δικαιωμάτων» και πρόσθεσε: «Από τη δική μας πλευρά θέλουμε να κρατάμε διαρκώς ανοιχτούς τους διαύλους της πολιτικής συζήτησης, αλλά και των διπλωματικών επαφών, έτσι ώστε να υπάρχει μια όσο πιο γρήγορη αλλά και ήπια διαχείριση των θεμάτων και εξεύρεση λύσεων».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top