Ο Νίκος Ξυδάκης ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ την ΕΡΤ που το κόμμα του, άνοιξε! «Είναι τραγική και τριτοκοσμική»

Νέο "πονοκέφαλο" στην Κουμουνδούρου προκαλεί ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ

Ξυδάκης ΕΡΤ

Απίστευτη επίθεση στην κρατική τηλεόραση εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης, στο πάνελ «Protecting the fourth estate: Democracy, Accountability and the Media» του 2ου Οικονομικού Φόρουμ. Ο κύριος Ξυδάκης χαρακτήρισε «τραγική» και τριτοκοσμική» την δημόσια τηλεόραση, εκφράζοντας την πλήρη αντίθεση του με την ΕΡΤ που "ανέστησε" το ίδιο του το κόμμα!

«Η ΕΡΤ είναι τραγική όπως είναι, είναι τριτοκοσμική αυτή τη στιγμή και γενικά δεν υπάρχει κανένας τηλεοπτικός σταθμός που να κάνει πρωτογενή έρευνα, δεν υπάρχει καμία εφημερίδα που να κάνει σοβαρή αρθρογραφία», ανέφερε χαρακτηριστικά, γενικεύοντας ακόμα περισσότερο,με το να αποκαλέσει το σύνολο των δημοσιογράφων «εξευτελισμένους και μισογύνηδες».

Αιτία για τη δυσμενή αυτή εξέλιξη της δημοσιογραφίας και των μέσων, σύμφωνα με τον κύριο Ξυδάκη είναι «η δημοσιογραφία του κουτσομπολιού» η οποία ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του ’80 και συμπαρέσυρε τις κυριακάτικες εφημερίδες, αποβλακώνοντας τους δημοσιογράφους, με αποτέλεσμα σήμερα να μην είναι σε θέση να πετύχουν τους στοιχειώδεις όρους αναπαραγωγής.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγο διάστημα, που ο Νίκος Ξυδάκης, δημιουργεί "πονοκεφάλους" στο ΣΥΡΙΖΑ με τις τοποθετήσεις του, έπειτα από εκείνες που άνοιγαν το ζήτημα της δραχμής! Ο κύριος Ξυδάκης στα τέλη Ιανουαρίου είχε  αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο για Grexit, όταν ρωτήθηκε για το αδιέξοδο με τους θεσμούς στο ζήτημα της αξιολόγησης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top