ΠΑΣΟΚ: Ήταν δολοφονική επίθεση! Κάποιοι ήθελαν να θρηνήσουμε θύματα

Οι δηλώσεις του Παύλου Χρηστίδη μετά τους πυροβολισμούς στη Χαριλάου Τρικούπη- Περαστικά στον αστυνομικό από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

ΠΑΣΟΚ: Ήταν δολοφονική επίθεση! Κάποιοι ήθελαν να θρηνήσουμε θύματα

Η πρώτη αντίδραση μετά τους πυροβολισμούς που έπεσαν εναντίον των ΜΑΤ, στις 6:30 το πρωί της Τρίτης, έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός, ήρθε από τον εκπρόσωπο τύπου του κόμματος.

Ο Παύλος Χρηστίδης έκανε λόγο για δολοφονική επίθεση, εξηγώντας ότι η βολή ήταν από κοντινή απόσταση και πως ο δράστης έριξε περισσότερους από έναν πυροβολισμούς.

«Κάποιοι ήθελαν να θρηνήσουμε θύματα σήμερα» δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης North 98.

«Δεν μπορεί το κέντρο της Αθήνας και αυτή η περιοχή των Εξαρχείων να συνεχίζει να είναι γκέτο και άβατο για τους πολίτες που αισθάνονται ανασφάλεια. Κάθε εβδομάδα δεχόμαστε στα γραφεία επιθέσεις» είπε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι ο αστυνομικός τραυματίστηκε στο πόδι και μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο. Πληροφορίες αναφέρουν πως στο νοσοκομείο μεταβαίνει η κα Φώφη Γεννηματά.

Μητσοτάκης για αστυνομικό

«Εύχομαι περαστικά στον αστυνομικό που τραυματίστηκε από σφαίρες μετά την επίθεση στην κλούβα της Χαριλάου Τρικούπη έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ» ευχήθηκε μέσω twitter, ο Πρόεδρος της ΝΔ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top