MasterChef: Δείτε τη δοκιμασία που έβαλαν οι κριτές στους παίκτες!

Δείτε το βίντεο

Το MasterChef, η εκπομπή μαγειρικής, που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από 40 χώρες, επέστρεψε στο Star !

Ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής, έρχεται με τον δεύτερο κύκλο και θα αναδείξει τον επόμενο Έλληνα MasterChef!

Το πάθος, το ταλέντο, η φαντασία των διαγωνιζόμενων στην κουζίνα και η αγάπη για τη μαγειρική τέχνη, είναι τα στοιχεία εκείνα, που θα αναδείξουν τον νικητή, που κερδίζει, πέρα από τον τίτλο του MasterChef  και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Οι 50 καλύτεροι μάγειρες από όλη την Ελλάδα, φορώντας την πολυπόθητη ποδιά, περνούν για πρώτη φορά την πόρτα της κουζίνας του MasterChef!

H κουζίνα γεμίζει ξανά με χαμόγελα, ενθουσιασμό, ενέργεια, άγχος, αγωνία και ανυπομονησία. Το μεγάλο «Μ» βρίσκεται στη θέση του, τα μαχαίρια είναι ακονισμένα και ο αγώνας ξεκινά.

Τι ζητάνε και τι περιμένουν οι τρεις κριτές; H ταχύτητα και η συγκέντρωση θα κρατήσουν τους καλύτερους στο διαγωνισμό. Η μάχη θα είναι αμείλικτη και οι υποψήφιοι θα κληθούν να αγγίξουν τα όριά τους. Είναι όμως έτοιμοι να κάνουν πράγματα, που δεν έχουν φανταστεί;

Σήμερα οι παίκτες είχαν 45 λεπτά για να μαγειρέψουν ένα πιάτο φτιαγμένο από τα υλικά που έκρυβε η σακούλα του Master Chef…

 

Δείτε το βίντεο...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top