Διαζύγιο βόμβα στην ελληνική showbiz! Γνωστό ζευγάρι χώρισε και δεν το έμαθε κανείς

Ζουν χώρια εδώ και εννέα μήνες - ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ: 10-12-2017 14:17

Ένα ακόμα διαζύγιο – βόμβα έρχεται στο φως της δημοσιότητας και αφορά αγαπημένο ζευγάρι της showbiz.

Ο λόγος για τον Νάσο Γαλακτερό και τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου που χώρισαν και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο που αποκαλύπτει τον χωρισμό το διαζύγιό τους μετρά ήδη 9 μήνες, καθώς ήδη από τον περασμένο Μάρτιο έχει εκδοθεί το συναινετικό τους διαζύγιο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα τα ονόματα του ζευγαριού φιγουράρισαν για πρώτη φορά στο πινάκιο έξω από την αίθουσα 202 του κτιρίου 2 της Ευελπίδων τον Φεβρουάριο του 2016.

Τότε, η συνεχιζόμενη αποχή των δικηγόρων για το ασφαλιστικό οδήγησε σε αναβολή την υπόθεση για τις 22 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, την ημέρα του «τυπικού» δικαστηρίου οι δύο πλευρές δεν εμφανίστηκαν και η υπόθεση ματαιώθηκε. Όμως, λίγες ημέρες αργότερα επαναφέρθηκε η αίτηση με κλήση και προσδιορίστηκε για τις 28 Νοεμβρίου 2016. Τη συγκεκριμένη ημέρα, το ζευγάρι εκπροσωπήθηκε από κοινή δικηγόρο στο ακροατήριο, ενώ η αίτηση διαζυγίου τους έγινε δεκτή και εκδόθηκε απόφαση στις 9 Μαρτίου.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από περίπου εννιά χρόνια, όταν η δημοσιογράφος του πήρε συνέντευξη για το περιοδικό στο οποίο εργαζόταν τότε.

Μια τηλεφωνική συνέντευξη εξελίχθηκε, τελικά, σε ένα μεγάλο έρωτα. Η επισφράγιση του έρωτά τους ήρθε ύστερα από 4 χρόνια, αν και -όπως έλεγαν οι ίδιοι- ζούσαν, έτσι κι αλλιώς, σαν παντρεμένοι, αφού έμεναν στο ίδιο σπίτι το μεγαλύτερο διάστημα της σχέσης τους, χαρακτηρίζοντας το γάμο τους τον Αύγουστο του 2012 ως μια «τυπική επιβεβαίωση της μεγάλης αγάπης τους». Μάλιστα, εκείνος είχε αναφερθεί λίγους μήνες νωρίτερα στη συμβολή της δημοσιογράφου στην κυκλοφορία του μυθιστορήματός του με τον τίτλο «Τελευταίος αγώνας».

Ο γάμος έγινε στη Θεσσαλονίκη σε κλειστό κύκλο, με το ζευγάρι να περιτριγυρίζεται από φίλους και, φυσικά, παρουσία του 14χρονου τότε γιου του Νάσου Γαλακτερού, Παύλου.

Η ευτυχία του ζευγαριού ολοκληρώθηκε με τον ερχομό της κόρης τους. Μάλιστα, αν και η δημοσιογράφος έβγαινε στο «γυαλί» κανονικά, κανείς δεν κατάλαβε την εγκυμοσύνη της, μέχρι τη γέννηση της μικρής, τακτική που φαίνεται πως ακολούθησε το ζευγάρι και στο διαζύγιό του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top