Παρουσιάστρια ρώτησε την Jane Fonda για τις πλαστικές και εκείνη εκνευρίστηκε: «Θέλουμε πραγματικά να μιλήσουμε για αυτό το θέμα, τώρα;»

Δείτε τι έγινε on air

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Megyn Kelly Today» ήταν η Jane Fonda και ο Robert Redford προκειμένου να προωθήσουν τη νέα τους ταινία «Our Souls at Night».

Ωστόσο, η παρουσιάστρια Megyn Kelly κατάφερε να εκνευρίσει την 79χρονη ηθοποιό με μια ερώτηση.

Αφού «ξεπέταξε» τις σχετικές ερωτήσεις για το νέο της φιλμ, την ρώτησε ευθέως σχετικά με τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κανει.

«Έχεις υπάρξει παράδειγμα για όλους μας σχετικά με το πώς είναι να μεγαλώνει κάποιος όμορφα, με δύναμη και χωρίς να δείχνει απολογητικός», είπε η Kelly στη Fonda. «Έχεις παραδεχτεί πως έχεις κάνει πλαστικές, κάτι που θεωρώ πως είναι υπέρ σου. Φαίνεσαι καταπληκτική. Διάβασα όμως πως δεν είσαι περήφανη που παραδέχτηκες πως έχεις κάνει πλαστικές. Γιατί όχι; Γιατί το είπες αυτό;».

Η Fonda δεν  έκρυψε το ξάφνιασμά της και είπε φανερά ενοχλημένη: «Θέλουμε πραγματικά να μιλήσουμε για αυτό το θέμα, τώρα;».

«Λοιπόν, ευχαριστώ», συνέχισε η Fonda. «Καλή συμπεριφορά, καλή στάση σώματος, φροντίζω τον εαυτό μου... Αλλά, άσε με να σου πω γιατί αγαπώ αυτήν τη ταινία που κάναμε, το “Our Souls at Night”, αντί για την πλαστική χειρουργική», συμπλήρωσε, κλείνοντας το θέμα. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top