Ανθή Βούλγαρη: Η συγκινητική ανάρτηση μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο!

Περιπέτεια υγείας για την γνωστή δημοσιογράφο

Βούλγαρη:Το μήνυμα μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

Πριν από λίγες ημέρες, η Ανθή Βούλγαρη εισήχθη στο νοσοκομείο. Η δημοσιογράφος θέλησε μάλιστα να μοιραστεί μια φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου.

Η ίδια πόζαρε, δείχνοντας μας τον ορό στο χέρι της και ανέβασε την φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Ανθή Βούλγαρη δεν θέλησε να δώσει περαιτέρω πληροφορίες για το τι ακριβώς συνέβη, ενώ σχολίασε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Πρωινό ξύπνημα στο νοσοκομείο! Δεν μπορώ να πω άψογη περιποίηση! Περαστικά μου».

Ωστόσο, αργά το βράδυ του Σαββάτου  ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς της φίλους για τις ευχές και το ενδιαφέρον τους, αποκαλύπτοντας ότι πήρε εξιτήριο.

 «Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον! Βγήκα χθες από το νοσοκομείο. Θα χρειαστώ μερικές μέρες ανάρρωση… Συγγνώμη αν δεν έχω απαντήσει σε όλα τα μηνύματά σας, τα έχω διαβάσει όμως όλα. Βλέπω την περιπέτεια αυτή σαν αφορμή για μια νέα σελίδα στη ζωή μου, πιο ουσιαστική… Είδα, έμαθα, ξεκαθάρισα… Τα καλύτερα είναι μπροστά», ήταν το μήνυμα που έστειλε.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top