Γέννησε η Ήβη Αδάμου - Στο πλευρό της ο Κουϊνέλης

Η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι

Δείτε στο βίντεο παλαιότερες δηλώσεις της για την εγκυμοσύνη

Ένα υγιέστατο κοριτσάκι γέννησε η Ήβη Αδάμου το βράδυ της Τρίτης!

Σύμφωνα με το evros-news, η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Μιχάλη Κουϊνέλη (Stavento).

Το δημοσίευμα αναφέρει, πως η Ήβη γέννησε σε γνωστό μαιευτήριο της Αθήνας και από το πλευρό της δεν έλειπε ο τραγουδιστής και συνθέτης. Μπορεί το ζευγάρι να μην έχει ανακοινώσει τον ερχομό του μωρού του, αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η είδηση έχει γίνει γνωστή στην ιδιαίτερη πατρίδα του Stavento και μάλιστα φίλοι και συγγενείς τον καλούν στο κινητό του και του δίνουν τις ευχές τους για το νεογέννητο μωρό.

Στην Αθήνα βρίσκονται τόσο οι γονείς της Ήβης Αδάμου από την Κύπρο όσο και του Μιχάλη Κουϊνέλη από την Αλεξανδρούπολη.

Μάλιστα, όπως έχει κάνει η ίδια γνωστό, η Ήβη και η μικρή όταν με το καλό πάρουν εξιτήριο από το μαιευτήριο θα μετακομίσουν μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη, μαζί φυσικά με τον Μιχάλη!

«Πρέπει να υπάρχει μία βάση για το παιδί και αυτή θα είναι η Αλεξανδρούπολη. Το έχουμε αποφασίσει. Και το θεωρώ πολύ λογικό. Είναι μία πάρα πολύ όμορφη πόλη για να μεγαλώσεις ένα παιδί. Είναι όλα πιο ανθρώπινα και πιο απλά εκεί» και συνέχισε «Ναι, μετακομίζω στην Αλεξανδρούπολη. Αλλά όταν θα υπάρχουν δουλειές θα επιστρέφω στην Αθήνα. Για αυτό λέω ότι νομίζω πως η ζωή μου γενικά θα είναι πάντα ένα ταξίδι. Θα δούμε όμως πως θα έρθουν τα πράγματα στην πορεία. Αν έχεις όρεξη, όλα γίνονται», είχε δηλώσει στο περιοδικό Down Town.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top