Διαζύγιο βόμβα στο Hollywood: Ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν Jennifer Aniston - Justin Theroux

Μετά από 7 χρόνια σχέσης και 3 χρόνια γάμου

Έδειχναν από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood, ωστόσο, η Jennifer Anniston και ο Justin Theroux αποφάσισαν να ρίξουν τίτλους τέλους στο γάμο τους.

Το χωρισμό τους ανακοίνωσαν οι ίδιοι με την παρακάτω ανακοίνωση – βόμβα, τέσσερις μέρες μετά τα 49α γενέθλια της διάσημης ηθοποιού.

«Σε μια προσπάθεια να μειώσουμε κάθε περαιτέρω φήμες, αποφασίσαμε να ανακοινώσουμε τον χωρισμό μας. Η απόφαση αυτή ήταν κοινή και λήφθηκε με αγάπη, στο τέλος της περασμένης χρονιάς. Είμαστε δύο πολύ καλοί φίλοι, που αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους σαν ζευγάρι, αλλά ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την φιλία μας. Κανονικά, θα το κάναμε αυτό ιδιωτικά, αλλά δεδομένου ότι η βιομηχανία του κουτσομπολιού δεν μπορεί να αντισταθεί στην ευκαιρία για υποθέσεις και ανακαλύψεις, θελήσαμε να αποκαλύψουμε ευθέως την αλήθεια. Οτιδήποτε δημοσιεύεται για εμάς και δεν προέρχεται απευθείας από εμάς, είναι η φαντασία κάποιου άλλου. Πάνω από όλα, είμαστε αποφασισμένοι να διατηρήσουμε τον βαθύ σεβασμό και την αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλον».

Σημειώνεται ότι οι δυο τους είναι μαζί από τον Μάιο του 2011. Αρραβωνιάστηκαν τον Αύγουστο του 2012 και παντρεύτηκαν τρία χρόνια μετά υπό άκρα μυστικότητα στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες.

Αυτό είναι το δεύτερο διαζύγιο για την ελληνικής καταγωγής ηθοποιό, η οποία ήταν παντρεμένη με τον Brad Pitt από το 2000 - 2005.

Oι φήμες περί χωρισμού άρχισαν να φουντώνουν μετά τις χωριστές εμφανίσεις που έκαναν τελευταία, ενώ εντύπωση είχε προκαλέσει το γεογνός ότι ο Justin Theroux ήταν απών από τα γενέθλια της Jennifer Αniston, τα οποία γιόρτασε στο Malibu της California. 

Μάλιστα, όπως αναφέρει το US Weekly, το ζευγάρι πουλάει το σπίτι τους στο Los Angeles όπου στέγαζαν τον έρωτά τους

Πηγή φωτο και βίντεο: AP

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top