Κόρη Woody Alen: "Μου επιτέθηκε σεξουαλικά ο πατέρας μου"

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

Μπροστά σε εκατομμύρια τηλεθεατές η Dylan Farrow κατακεραυνωνει τον διάσημο πατέρα της. Αποσπασματα της συνεντευξης της στο CBS κανουν το γύρο του κόσμου.

"Ημουν εφτα ετών όταν δέχθηκα σεξουαλικη επίθεση απο τον πατερα μου", κατήγγειλε και συνέχισε: "Γιατι να μην θελω να τον αποκαθηλώσω; Γιατι δεν πρεπει να ειμαι θυμωμενη; Γιατι δεν πρέπει να ειμαι πληγωμενη; Γιατι να μη νιωθω ενα ειδος οργης μετα απο ολα αυτα τα χρονια που με αγνοησαν, δεν με πίστεψαν και με πέταξαν στην άκρη;".

Πριν από τέσσερα χρόνια η υιοθετημενη κορη του Woody Alen  σε ανοιχτη επιστολη της στους New York Times αποκαλυψε το μυστικο το οποιο κρατουσε καλα φυλαγμενο.

"Μου είπε να ξαπλώσει στο στομάχι μου και να παίξει με το ηλεκτρικό τρενάκι του αδερφού μου. Κατόπιν μου επιτέθηκε σεξουαλικά. Μου μίλησε για λίγο ενώ το έκανε, ψιθυρίζοντας ότι ήμουν καλό κορίτσι, ότι αυτό ήταν το μυστικό μας", είχε δηλώσει τότε.

Dylan Farrow: ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙ

"...το μονο που μπορώ να κάνω ειναι να πω την αληθεια μου και να ελπίζω ότι καποιος θα με πιστεψει αντι μονο να με ακούσει", πρόσθεσε.

Το 1992 η ηθοποιος Mia Farrow  κατηγορησε τον σκηνοθετη για σεξουαλικη επιθεση στη μικρη Dylan. Ο Woody Alen  ειχε αρνηθει τις κατηγορίες.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top