Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Το περιστατικό με τον Κοντομηνά... και ο μ@λ@κ@ς! Κάγκελο η Μενεγάκη

Η on αποκάλυψη του ηθοποιού

Το μεσημέρι της Τρίτης, η Ελένη Μενεγάκη φιλοξένησε στην εκπομπή της τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η παρουσιάστρια ζήτησε από τον ταλαντούχο ηθοποιό να θυμηθεί κάποια γκάφα που έχει κάνει στο παρελθόν και από τότε του έχει μείνει αξέχαστη.

 Τότε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, αναφέρθηκε σε ένα άγνωστο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον ίδιο και τον πρόεδρο του Alpha, Δημήτρη Κοντομηνά.

 «Ήταν σε ένα επεισόδιο που είχαμε κάνει με τον Κοκκινόπουλο. Έπαιζα ένα τρελό πιανίστα που άρχιζε να δολοφονεί την οικογένεια. Τη βραδιά που παίχτηκε το επεισόδιο, χτυπάει το τηλέφωνο και λέω “Παρακαλώ;”. “Γεια σου, Βασίλη μου. Είμαι ο Κοντομηνάς” ακούω, ήταν στον Alpha το επεισόδιο. Εν τω μεταξύ εγώ δεν είχα καμία επαφή μέχρι τότε, δεν γνωριζόμασταν. Συνεχίζει λοιπόν “Είμαι ο Κοντομηνάς και πήρα να σου πω ότι το επεισόδιο ήταν πάρα πολύ ωραίο” και του λεω “Έλα μωρέ μ@λ@κ@, σταμάτα την πλάκα”. Νόμιζα ότι κάποιος μου έκανε πλάκα. Αλλά μετά επέμενε, άρχισα να μαζεύομαι. Είχα πάθει μεγάλη ταραχή, λέω “Τι του είπα του ανθρώπου”. Αλλά εντάξει, το πέρασε πολύ στην πλάκα» είπε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Η Ελένη γέλασε και στη συνέχεια του είπε: «Ο Πρόεδρος κάποιες στιγμές μας έχει πιάσει όλους στον ύπνο. Μπορεί τη στιγμή που δεν το περιμένεις, που λες πως δεν τον ξέρεις τόσο καλά ή αισθάνεσαι πως δεν έχεις την άνεση, μπορεί να χτυπήσει τηλέφωνο. Πάντα για καλό! Για να πει πως κάτι ή κάπου σε είδε».

Δείτε το βίντεο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top