Carla Bruni: Προσπαθώ να μάθω ελληνικά

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

Με τον Νικολά Σαρκοζί στο πλευρό της, η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας έφτασε στη χώρας μας, περπάτησε στο κέντρο της Αθήνας, φωτογραφήθηκε σε γνωστό εστιατόριο και δηλώνει πανέτοιμη να μαγέψει το κοινό της ερμηνεύοντας τραγούδια στα αγγλικά, τα γαλλικά, τα ιταλικά... ίσως και στα ελληνικά.

Η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας ξεκίνησε την παγκόσμια μουσική περιοδεία της από τη χώρα μας, κι η επιλογή της δεν ήταν καθόλου τυχαία.. 

Στο πλευρό της και ο Νικολά Σαρκοζί ο οποίος τηρώντας κατά γράμμα το πρόγραμμά του, δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει τζόκινγκ στο Σύνταγμα μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο

Η Κάρλα Μπρούνι πέρασε το βράδυ της Κυριακής στο Zonars με τον γνωστό επιχειρηματία Χρύσανθο Πανά, η ίδια μάλιστα πόσταρε τη φωτογραφία τους στο Instagram, φορώντας ένα κόσμημα γνωστής Ελληνίδας σχεδιάστριας Έλενας Σύρα κα

Η όμορφη Ιταλογαλίδα μαγνητίζει πάντα τα φλας των φωτογράφων με όποια ιδιότητα κι αν εμφανίζεται... μοντέλο, Πρώτη Κυρία, τραγουδίστρια.. 

Κι όσο τα χρόνια περνούν, η Κάρλα Μπρούνι καταφέρνει και γίνεται όλο και πιο εντυπωσιακή.

Το βράδυ της Κυριακής η Κάρλα Μπρούνι δημοσίευσε ένα βιντεάκι στο Instagram από το ξενοδοχείο όπου μένει στο κέντρο της Αθήνας, προσκαλόντας τους πάντες στις συναυλίες της και δίνοντας ένα γλυκό φιλί στην κάμερα. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top