«Η Πάολα βγάζει τον πισινό της» και «ο Ρέμος ούτε καλός τραγουδιστής είναι, ούτε τίποτα». Αυτά είχε δηλώσει προ ημερών η Ελένη Βιτάλη και από τότε πολλοί είχαν τοποθετηθεί επί του θέματος, εκτός από τους ίδιους τους εμπλεκόμενους.

Κάτι που τελικά έγινε τη βραδιά των Mad Vma.

«Τις ακούω τις κριτικές. Πραγματικά ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει την άποψή του. Είναι φυσιολογικό. Μην το κάνουμε τόσο μεγάλο θέμα. Έτυχε να ειπωθεί κάτι και τελείωσε. Δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε και να το τραβάμε από τα μαλλιά! Ο κόσμος είναι ο τελικός αποδέκτης και ο κριτής για το ποιος είμαι εγώ και ποιος εσύ. Αυτός είναι που κρατάει τις αξίες ή τις αποκαθηλώνει», δήλωσε ο Αντώνης Ρέμος πριν μπει στη μουσική διοργάνωση.

Και συνέχισε: «επειδή αν θες, ζούμε σε μία εποχή γενικής αποκαθήλωσης και ανάδειξης του “τίποτα”, μέσα σε αυτό το κλίμα υπάρχουν νέα παιδιά που έχουν να δώσουν κάτι πραγματικά καλό. Και αυτό δεν έχει να κάνει με τον χώρο της κουλτούρας. Άξια παιδιά έχει παντού».

Σχετικές δηλώσεις έκανε και η Πάολα, η οποία, μία ημέρα πριν, αποχώρησε μπροστά από την κάμερα όταν ρωτήθηκε. «Στην αρχή οι αρνητικές κριτικές με σόκαραν. Γιατί δεν τα άκουγα στο χωριό μου. Είναι πολύ σημαντικό. Νόμιζα ότι ποτέ δεν θα με πείραζαν εμένα. Αλλά τελικά με πείραξαν… Εμένα με ενδιαφέρει να ασχολούνται με τη δουλειά μου και τη φωνή μου. Τώρα τι να πω για τα ρούχα; Και τώρα λιλιπούτειο είναι το φόρεμα. Αχ δεν μπορώ! Εντάξει! Ok», είπε.