Φιλιππίδης- Μπέζος «ΑΔΕΙΑΣΑΝ» την Βιτάλη – ΔΙΑΦΩΝΗΣΑΝ με τις δηλώσεις της για τον Ρέμο

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Ήταν εκτός της παράστασης «Λυσιστράτη», που θα ανεβάσουν και για την οποία πήγαν καλεσμένοι στο "Πρωινό" για να μιλήσουν, αλλά η Φαίη Σκορδά ζήτησε ένα σχόλιο από τους καλεσμένους της, σχετικά με τα όσα είχε δηλώσει η Ελένη Βιτάλη για τον Αντώνη Ρέμο.

Ο Γιάννης Μπέζος, ο Πέτρος Φιλιππίδης, η Ναταλία Τσαλίκη και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης κλήθηκαν να σχολιάσουν την αιχμηρή κριτική που είχε ασκήσει με τον Πέτρο Φιλιππίδη να λέει αρχικά: «Η άποψη μου είναι ότι δεν πρέπει να μιλάμε για τους άλλους. Αυτή είναι δουλειά του κοινού». Και συνέχισε:« Έτσι είναι πρέπει να υπάρχει ένας σεβασμός στη Βιτάλη!», είπε η Φαίη Σκορδά

«Διαφωνώ με τη Βιτάλη ανοικτά. Αυτό δεν έχει να κάνει με το αν η Βιτάλη είναι καλή τραγουδίστρια! Δεν είναι καιροί για τέτοια πράγματα, τελεία! Κι άλλοι είναι μεγάλοι, πόσους μεγάλους έχει αυτή η χώρα πια; Πρέπει να είμαστε πιο σεμνοί!» πρόσθεσε ο Γιάννης Μπέζος.

Ενώ ο Φιλιππίδης συμπλήρωσε, μεταξύ άλλων, κλείνοντας: «Ο καθένας πρέπει να σέβεται τον εαυτό του. Δεν πρέπει να σεβόμαστε μόνο εμείς τη Βιτάλη, αλλά και η Βιτάλη εμάς! Ο Αντώνης είναι φίλος μου, και θεωρώ ότι είναι ένας πολύ μεγάλος αγωνιστής, ζητώ συγγνώμη, αλλά έπρεπε να το πω!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top