Ήταν εκτός της παράστασης «Λυσιστράτη», που θα ανεβάσουν και για την οποία πήγαν καλεσμένοι στο "Πρωινό" για να μιλήσουν, αλλά η Φαίη Σκορδά ζήτησε ένα σχόλιο από τους καλεσμένους της, σχετικά με τα όσα είχε δηλώσει η Ελένη Βιτάλη για τον Αντώνη Ρέμο.

Ο Γιάννης Μπέζος, ο Πέτρος Φιλιππίδης, η Ναταλία Τσαλίκη και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης κλήθηκαν να σχολιάσουν την αιχμηρή κριτική που είχε ασκήσει με τον Πέτρο Φιλιππίδη να λέει αρχικά: «Η άποψη μου είναι ότι δεν πρέπει να μιλάμε για τους άλλους. Αυτή είναι δουλειά του κοινού». Και συνέχισε:« Έτσι είναι πρέπει να υπάρχει ένας σεβασμός στη Βιτάλη!», είπε η Φαίη Σκορδά

«Διαφωνώ με τη Βιτάλη ανοικτά. Αυτό δεν έχει να κάνει με το αν η Βιτάλη είναι καλή τραγουδίστρια! Δεν είναι καιροί για τέτοια πράγματα, τελεία! Κι άλλοι είναι μεγάλοι, πόσους μεγάλους έχει αυτή η χώρα πια; Πρέπει να είμαστε πιο σεμνοί!» πρόσθεσε ο Γιάννης Μπέζος.

Ενώ ο Φιλιππίδης συμπλήρωσε, μεταξύ άλλων, κλείνοντας: «Ο καθένας πρέπει να σέβεται τον εαυτό του. Δεν πρέπει να σεβόμαστε μόνο εμείς τη Βιτάλη, αλλά και η Βιτάλη εμάς! Ο Αντώνης είναι φίλος μου, και θεωρώ ότι είναι ένας πολύ μεγάλος αγωνιστής, ζητώ συγγνώμη, αλλά έπρεπε να το πω!».