Λεφτά υπάρχουν κι έτσι ο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ έδωσαν στους γείτονές τους στου Μπερκισάιρ της Βρετανίας, ένα πακέτο αποζημίωσης, ύψους 56.000 δολαρίων, ως συγγνώμη για το θόρυβο και την αναστάτωση που έχουν προκαλέσει οι εργασίες ανακαίνισης της βίλας τους.

Στο πακέτο αυτό περιλαμβάνονται εξαήμερες διακοπές σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο στην Κέρκυρα, αξίας 37.000 δολαρίων, αντικατάσταση μιας ηλεκτρικής σκούπας, καθώς και την ενοικίαση ενός σπιτιού λίγο πιο κάτω από τη μόνιμη κατοικία τους.

Οι εργασίες ανακαίνισης της βίλας του Τζορτζ και της Αμάλ ξεκίνησαν στα τέλη του 2015 και περιελάμβαναν και την κατασκευή δωδεκαθέσιου σινεμά, πισίνας ολυμπιακών διαστάσεων, γηπέδου τένις και υπόγειο σύστημα άρδευσης.

Καθημερινά λοιπόν περνούσαν φορτηγά, εκσκαφείς και ένα σωρό μηχανήματα που πραγματοποιούσαν εργασίες ακριβώς έξω από την πόρτα των γειτόνων του λαμπερού ζευγαριού για περίπου ένα χρόνο.

Κάποια στιγμή μάλιστα οι Κλούνεϊς μετέφεραν υπεραιωνόβια δέντρα με φορτηγά για να τα φυτέψουν στον κήπο της έπαυλής τους και να τους προστατέψουν από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Αλλά τόσο ο Τζορτζ όσο και η Αμάλ δεν είναι αχάριστοι. Κατάλαβαν ότι όλο αυτό προκάλεσε τεράστια αναστάτωση στους γείτονές τους και έκαναν ότι μπορούσαν για να επανορθώσουν. 

Tags: