ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΩΤΗ για την single Αντζελίνα Τζολί: Ταξίδι στην Καμπότζη με τα 6 της παιδιά

Είναι η πρώτη της επίσημη εμφάνιση μετά το διαζύγιο

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΩΤΗ για την single Αντζελίνα Τζολί

Δεν είναι η πρώτη φορά που την απαθανατίζει ο φωτογραφικός φακός μετά το διαζύγιό της από τον Μπραντ Πιτ που έσκασε σα «βόμβα» τον περασμένο Σεπτέμβριο, αλλά είναι η πρώτη της επίσημη εμφάνιση. Μάλιστα, η Αντζελίνα Τζολί δεν την έκανε μόνη της, αλλά μαζί και με τα έξι της παιδιά, το Σάββατο στην Καμπότζη.

Η διάσημη μαμά μαζί με τον 15χρονο Μάντοξ, τον 13χρονο Παξ, τη 12χρονη Ζαχάρα, τη 10χρονη Σίλο και τα οκτάχρονα δίδυμα Νοξ και Βίβιεν ταξίδεψαν στην Καμπότζη όπου η Αντζελίνα γύρισε την ολοκαίνουρια ταινίας της- ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί στο Netflix και λέγεται "First they killed my father", ή αλλιώς, πρώτα "Σκότωσαν τον πατέρα μου".

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία αυτή που πραγματεύεται την γενοκτονία στην περιοχή έχει και ο υιοθετημένος της γιος της, Μάντοξ, ενώ όλη η οικογένεια είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον βασιλιά της Καμπότζη, Norodom Sihamoni, στον οποίο και υποκλήθηκε η πρώην κυρία Πιτ, σεβόμενη πάντα τις παραδόσεις.

«Ο ίδιος ήταν έτοιμος γι' αυτό και έτσι αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε αυτή την ταινία», είπε η Τζολί σε συνέντευξη τύπου και συμπλήρωσε: «Ένας από τους λόγους που ήθελα να το κάνω ήταν για να καταλάβω πώς ένιωσαν οι γονείς που έδωσαν ζωή στον γιο μου». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top