Στο "πόδι" ολόκληρη η Τουρκία για την τετράχρονη Λεϊλά

Χάθηκε όταν πήγε να ευχηθεί στον παππού της για το Μπαϊράμι

Εξαφάνιση τετράχρονης στην Τουρκία

Την τετράχρονη Λεϊλά αναζητούν παντού σωστικά συνεργεία στο Άγρι της Τουρκίας, από όπου χάθηκε τη δεύτερη μέρα του Μπαϊραμιού, όταν μαζί με την οικογένειά της πήγε στο διπλανό χωριό να ευχηθούν στον παππού. Η μικρή Λεϊλά εξαφανίστηκε μέσα σε λίγα λεπτά ενώ βρισκόταν μπροστά από το σπίτι του παππού στο χωριό και σήμερα είναι το πρώτο θέμα στην Τουρκία. 

Ο θείος της μικρής, Μούσα Αϊντεμίρ, έδωσε στη δημοσιότητα το τελευταίο βίντεο της μικρής πριν από την εξαφάνισή της, στο οποίο φαίνεται να φοράει ένα πράσινο φορεματάκι.

«Τράβηξα το βίντεο και παρέδωσα το παιδί. Ήταν Μπαϊράμ και πήγα να πιω τσάι με τους φίλους μου. Το παιδί περπατούσε στο Άγρι. Είναι ένα ντροπαλό παιδί και δεν πάει κοντά σε κανένα άγνωστο. Γι’ αυτό και συμπεριφέρεται έτσι όπως στο βίντεο. Το χωριό της είναι ξένο, δεν είναι από το χωριό», ανέφερε ο θείος της μικρής. 

Τις εικόνες από το βίντεο μετέδωσε το κανάλι ATV σε ειδική εκπομπή και μίλησαν επίσης ο πατέρας και η μητέρα της Λεϊλά.

«Δεν υποψιαζόμαστε κανέναν. Κάποιοι όμως είδαν ένα αμάξι στο χωριό με έναν άντρα, μια γυναίκα και τρία παιδιά που μοίραζαν γλυκά. Το ένα είχε γαλάζια μάτια (όπως η Λεϊλά) και επικεντρωθήκαμε σε αυτό. Ο άντρας ήταν στα 40, με σγουρά μαλλιά και μούσι. Το πίσω τζάμι του αμαξιού ήταν σπασμένο», ανέφερε ο πατέρας της Λεϊλά. 

Η μητέρα του τετράχρονου παιδιού είπε ότι η μικρή δεν τρώει καν φαγητό παρά μόνο γάλα από το μπιμπερό. Δεν μιλάει, το μόνο που λέει είναι “μαμά γάλα». «Καίνε τα σωθικά μου, το μόνο που θέλω είναι να μου φέρουν το παιδί μου σώο», ανέφερε στην εκπομπή.

Κωνσταντινούπολη, Άννα Ανδρέου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top